Co do koszulek to jeszcze nie wiemy czy na 100% będziemy robić. Na dzień dzisiejszy zwykła koszulka - 30 zł, koszulka Polo - 50 zł Jeżeli ktoś jest zainteresowany niech wyśle e-maila do 15 maja z ilością i rozmiarem. Na adres: marketing@azs.pwr.wroc.pl Proszę się jak najszybciej zastanowić - gdyż nie jesteśmy pewni czy będzie dużo zainteresowanie koszulek.
Ja bym kupiła polówkę jakby była jakaś fajna, w sensie porządna i estetyczna. Cena wcale nie mała, ale zawsze można niesprzedane wystawić w internecie albo zrobić mało, jak zabraknie to i tak lepiej niż wcale 😉
Hrabinka12 bo na zawodach PZJ-tu wyjazdówki nie obowiązują, natomiast AMPy nie są zawodami PZJ. Ja w zeszłym roku miałam wyjazdówkę, ale nie pamiętam czy była sprawdzana.
Taa, dla mnie to każdy jest konkurencją, ale nie mam żadnych nadziei na wyniki, ważne, żeby dać z siebie wszystko 🙂
I mam pytanie- czy każdy uczestnik jedzie wszystkie konkursy, czy niedzielny jest traktowany jako finał i jadą go tylko najlepsi? Wydaje mi się dość trudny i nie wiem czy w ogóle jest sens się go uczyć 😎
dziunka jak zobaczysz na wyniki z poprzednich lat to widać że z niedzieli winiki sa tylko 16 (chyba) osób, z czego łatwo dydedukowac mozna że, tak: w niedziele jedą tylko osoby z najlepszymi wynikami z piatku i soboty.
Niedziela finały - będą jechać najlepsi z sumy dni piątek i sobota. W ujeżdżeniu będzie mocne ograniczenie.
Co do ujeżdżenia amator na 99% będzie tak (start 80 zawodników): Podział na dwie grupy - jedziemy na dwa czworoboki. I grupa jedzie program piątkowy, II grupa jedzie program sobotni. Następnego dnia będzie na odwrót.
Tak też mi się wydawało, ale chyba nie ma nic złego, że chcę mieć pewność na 100%, nie jechałam nigdy takich zawodow... A gdzie można zobaczyć wyniki z poprzednich lat?
Przypominam o zgłoszeniu ostatecznym w systemie E-madzia. 1. Każdy z uczestników loguje się do niego, wypełnia Certyfikat, drukuje i zanosi do dziekanatu. 2. Opiekun grupy zbiera później wszystkich i drukuje zgłoszenie ostateczne które musi być podpisane przez Prezesa AZS (swojego) a następnie przywozi je na zawody wraz z certyfikatami.
Termin wypełnienia zgłoszenia ostatecznego 2011-05-24
UWAGA w systemie E-Madzia nie można się spóźnić nawet o sekundę.