Na razie jest 5 osob w sekcji skokowej, wiec one by mogly jechac. Wejer chcialby sekcje rozszerzyc do 8-10 osob. Chcialby zeby pojechalo 8 koni a nie 3 😉 Ja to sie musze najpierw dowiedziec ile kosztuja skladki i co mi owy AZS oferuje w zamian :P
Witam jak ktoś ma pytania na temat AMP można też pisać na: grembus@azs.pwr.wroc.pl Postaram się na wszystkie odpowiedzieć. Forum nie zawsze na bieżąco sprawdzam.
Klub AZS nie ma nic wspólnego z klubami PZJ. Więc nigdzie się nie trzeba wypisywać.
Na SWPSie jest bezproblemowo. Składasz dokumenty i dostajesz zwrot kasy za wszystko, no może poza paliwem, ale jak się uprzesz to i za paliwo ci dadzą 😉
Tak się jeszcze upewnię rozumiem, że podział na amatorzy/profi jest tylko wg klas sportowych, jeśli mam III jadę profi a jeśli nie miałam w ostatnich latach jadę amatorów (chodzi mi o skoki oczywiście) i posiadanie licencji nie ma tu nic do rzeczy?
no to bardzo fajnie🙂 a powiedzcie mi jeszcze tak z ciekawości bo wynikach z zeszłych lat widziałam, że finał jechała tylko część osób czyli do niego kwalifikuje się jakaś określona liczba osób na podstawie wyników z dwóch pierwszych dni? pytam bo myślałam, że jadą go wszyscy a dopiero później jest rozgrywka spośród osób, które miały najmniej pkt więc ciekawa jestem jak to wygląda
Mam pytanie bo ja coś ciężko myślę dzisiaj te ceny to są już za całe mistrzostwa czyli 3 noclegi i boks to też jest cena za cale mistrzostwa (26-29)? I jeszcze jedno bo też nie rozumiem czy w cenie zakwaterowania jest wyżywienie?
A odnośnie zgłoszeń wstępnych to jak to wygląda można się zgłaszać samemu czy to AZS ma zgłaszać całościowy osoby z danej uczelni? Dopytuję tak bo u mnie nie ma sekcji jeździeckiej i pewnie nic więcej nie będą wiedzieć, a muszę się tam w końcu iść i zorientować się co i jak i czy w ogóle jest szansa na jakieś dofinansowanie.
Ja wiem tylko, że będą 9-10kwietnia w TKKF Podkowa. Pierwszego dnia ujeżdżenie, a drugiego skoki. Ujeżdżenie profi odbędzie się w konkursach C4 i C5. Na tym się moje info kończy 😉
Magdzior: 1. Cena za boks jest podana za całość Mistrzostw czyli od czwartku godz. 10 lub 12 do niedzieli 2. Cena za nocleg jest z wyżywieniem za 3 pełnie dni 3. Samemu się nie zgłosisz. Musi to zrobić twój AZS przez system E-Madzia.
Od czego zależy wybór miejsca organizacji AMWiM? Jak dla mnie Aromer był dużo lepszym miejscem niż podkowa. Pomijam już to, że do Aro mam 5 minut a do Podkowy przez całą Wawę 😉, ale w Podkowie nie ma boksów i trzeba się z koniem tłuc i jest gorsze podłoże.