D&A ja też u źródła dowiedziałam się, ze tylko finał ujeżdżenia amatorów będzie na czworoboku 20x60, z tego co zrozumiałam mają jeden wymiarowy czworobok, a sędzina uznała że P1 można jechać na 20x40 🤔 szkoda, że znów te same programy będą
Nasza uczelnia opłaca wszystko, choć u nas sami amatorzy startują 😉
Ja chciałam startować skoki amator i ujeżdżenie amator, ale uczelnia nie wyraziła chęci zapłacenia chociaż na część kosztów więc zrezygnowałam. Nie ma to jak poznański UP. 😤
Ojej ale obciach;p tym debiutem ujeżdżeniowym stresowałam się gorzej niż przed pierwszymi zawodami w życiu😉 chyba najgorzej przez to,że z różnych przyczyn pojechałam bez przygotowania programu ucząc się w aucie i dlatego,że mój koń łażenia po czworoboku nie lubi i chodzi 10 razy gorzej niż w domu😉
Nie mam ochoty prosić się o to, żeby mi startować pozwolili, a potem się denerwować, że w ostatniej chwili zmienią zdanie bo jakiś sędzia zacznie się stawiać (tak, w zeszłym roku tak miałam, że po zawodach okazało się, że startowałam poza konkursem, bo sędzia, której nawet na zawodach nie było zrobiła wielką awanturę).
Na razie to nawet amatorzy dla nas za wysoko stoją 😉
Żeby nie było, bo widzę, że napisałam trochę dwuznacznie - taką sytuację w zeszłym roku miałam nie na AMP, ale na ZR, ale boję się konia tak daleko targać i ryzykować, że mogę nie wystartować.
Zapytaj organizatora jeśli się zgodzą niech Ci to da na piśmie Tak na prawdę szkoda żebyś nie startowała po pierwsze dlatego że jesteście super parą, pracujecie i trenujecie żeby robić wyniki a po drugie jesteś z Wawki i należy Wawkę reprezentować na tak dobrym poziomie a po trzecie nigdy niezrozumiem co ma maska do ujeżdżenia w sensie w czym przeszkadza itd
A ktoś wybera się może do Aromeru na te Akademickie Mistrzostwa W-wy i Mazowsza i ma miejsce w przyczepie/chciałby coś razem wynająć? Stoję pod Tarczynem.
Na stronie Aromeru są propozycje do pucharu Sango Klimy i nie ma słowa o Akademickich Mistrzostwach W-wy i Mazowsza 8-9 maja. Ktoś coś wie na ten temat? Zrezygnowali z organizacji tych zawodów?
Baś ja stoje rowniez pod tarczynem w Stefanówce w Plejadzie - teoretycznie mamy transport szukamy walacha do ogiera, a ja osobisice szukam transportu dla klaczy,
Dziewczyny, w Bydgoszczy wymagaja "aktualnych badan konia" 👀 ja glupieje, bo o ile mi wiadomo nie ma juz czegos takiego jak "wyjazdowka", wiec o jakie konkretnie badania chodzi ?