Łosiowa, jestem za, wyniki sobie poprawimy 😀 W takim razie, pisz w przyszłym roku, jak Ci poszło 😁 a tak w ogóle to oceny można już wpisywać? bo mówili coś, że tylko jutro ?
przeztysiacmorz taak zrobiłam błąd w końcu i jestem na siebie zła :/ w tym do użytku wew/zew mi się pomyliło uhh. ale na szczęście testy wewnętrzne do szkoły dwujęzycznej z ang mi poszły bdb więc nic nie stracone ^^
Niewidzialna, My logujemy się na stronie http://www.absolwenci.wroclaw.pl i tam mamy wpisywać jakie szkoły, a dalej mamy do wpisania punkty z egzaminów, zachowanie, i oceny, i wyświetla się nam podanie, które mamy wydrukować i między 25 a 28 dostarczyć do szkół pierwszego wyboru.
patataj ja mam z humana 44, z przyrodniczego 34, z anglika 42 jeśli dodam przedmioty liczące się do klasy do której się ubiegam mam 141, średnią mam dużo niższą zaniża mi ją fizyka, matma, geografia, i o zgrozo: wf 😵 (dużo tego) bo ja humanistka jestem a w dodatku zjechałam z oceną z biologi na koniec tylko 5(a było 6 na semestr) klasa pierwszego wyboru dla mnie to biol-chem i kurczę blade jadę na czwórkach z przedmiotów liczących sie ale mam nadzieję że jak nie biol. to przynajmniej humanistyczna, dziennikarska, albo językowa. do 30.06 chyba obgryzę sobie palce kości. lecz szukam i nie mogę znaleźć statystyk ile było średnio punktów 🤦
mam możliwośc pójścia do bardzo dobrej szkoły, ale to ok. 60 km ode mnie, dojazd codziennie odpada, szkoła ma własny internat, warunki super. Tylko przykro zostawiac mamę, no i konia.
zmiany są dobre, nie lubimy ich, są niewygodne, ale zawsze niosą coś dobrego w internacie poznasz nowych ludzi, może fajnych, może nie ale bedziesz miała lepszy start w studia, jeśli będziesz źle sie tam czuła możesz zmienić szkołę, jeśli jest tak dobra jak mówisz, poradzisz sobie w LO bliżej twojego domu, przekonasz się ze albo to był dobry wybór, albo że twoje miejsce teraz jest tam gdzie jesteś z mamą i koniem. spróbuj, inaczej będziesz żałować, lepiej spróbować niż nic nie zrobić
dzięki :kwiatek: kurczę wylądowałam w klasie biologiczno-chemicznej, a to oznacza że jestem malutki kroczek w przód od zostania wetem😉 mam nadzieję że ise dostaniecie :kwiatek: