a ja równiutko tak jak się spodziewałam. Myślałam tylko, że różnica nie będzie aż taka. ;| Ale załamana nie jestem. Nie patrzę się za siebie, teraz co ma być to będzie. Na szczęście w krk mam duży wybór szkół 😉
A mnie nigdzie nie przyjmą patrząc na to, że wg Warszawskiej punktacji będę miała za kompetencje + oceny + średnią jakieś 130 pkt 🤔 Szkoda, że nie mogę iść po prostu do Krakowa!!!! Gdyby liczyły mi się te same przedmioty miałabym min 145 pkt. Nie jest to jakiś zachwycający wynik, ale zawsze lepszy niż 130 😵
Ja z matmy liczyłam na 3 pkt więcej. 😉 Nie, jeszcze nie. A te wyniki to już oficjalnie oficjalne? :P Nic się nie zmieni i można je już na stronę wpisywać? 😉
[quote author=Zuź link=topic=195.msg625315#msg625315 date=1276859852] human 43 (liczyłam na więcej :icon_rolleyes🙂, reszty nie pisałam [/quote] dlaczego nie pisałaś? jesteś laureatką? 😀
Dziewczyny, naprawdę świetne macie te wyniki! Gratulacje 🙂 mat 30 ang 48 Z humana spodziewałam się dużo więcej, ale zawaliłam troszkę wos, a z matmy to jestem prze szczęśliwa, bo spodziewałam się max 22 pkt 😉 Do szkoły dostanę się na 100%, nie jestem tylko pewna, czy do klasy 🙂
Łosiowa, wiesz co ... ja myślę, że cały ten rok możemy olać. Za rok też nas będą chcieli, a my trochę odpoczniemy 😀
W sumie masz racje, gdybyśmy poszły w grudniu musiałybyśmy zapierniczać, żeby nadrobić te trzy miesiące. A tak to będziemy zaczynać od nowa tylko rok później 😜 Może testy napiszmy jeszcze raz? :P Jakoś się wciśnijmy xD