nie nie nie! Zdecydowanie nie! Wiem, to bardzo głupie myślenie, ale ja po prostu tak sobie wymarzyłam a teraz muszę pogodzić się z rzeczywistością, a to jest bolesne... Prawie tak samo jak fakt, że gdybym składała papiery do Unii to bym się dostała... Kolega z mojej klasy "bimbał" sobie cały rok, miał 108 pkt a i tak się do Unii dostał. 🙄
jeju to ja ze wszystkich lubelskich voltowiczow tegorocznych absolwentow gimnazjow chyba najnizej celowalam i chyba najglupsza jestem bo do zadnych zamojow, unii i stasiow nie skladalam 😉 Fin-24 lo 🙂 biol chem
Strasznie żałuję, że nie złożyłam papierów do unii tylko do tego przeklętego zamoja... Niech go szlag. Ja jestem na etapie składania odwołań gdzie się tylko da, więc na razie się nie wypowiem, gdzie idę 😎
fin, w Lidzbarku 😉 no profil dość oryginalny, bo miał być na początku matematyczno-geograficzny a że na samego humana było chętnych 80osób i mieli zrobić dwie klasy humanistyczne, a okazało się później że zrobili humana ale jednego mój profil zrobili też niby humanistyczny ale z rozszerzoną geografią 😉
hah, ja już miałam integrację 🙂 i szykuje się następne :p . Większość klas z lo w moim mieście już miała spotkania 🙂 jestem na biol-chemie, czyli tam gdzie chciałam
a ja mam taką sobie klase 😉 bynajmniej lepsza od poprzedniej z gimnazjum 🤣 a my mamy biwak integracyjny 3 dniowy we wrześniu, wszystkie pierwsze klasy 🏇 🏇
ja się dostałam tam, gdzie chciałam, ale przyjaciólka nie 😫 możliwe, ze to przez to, że była za granicą, a w ostatni dzień składania papierów, jej papierów nie było (ja bylam po południu) a wychowawczyni miała zanieść...
ona chciała iść na weterynarię (w przyszłości) a przerzucili ja do biologiczno-geograficznej...