Jasne! Ale to jest już czepialstwo... post mocno wymowny, a gdybym napisała, że zbieram szczękę z podłogi nikt by nie miał prawa się czepić.... ale fakt, nie był zgodny z regulaminem.... Niezmiennie ogromnie zazdroszczę ogromnych nadwyżek czasowych niektórym forumowiczom 💃
No mnie to bawi bardzo 😀 w pierwszej chwili myślałam, że gdzieś walnęłam babola ze zdjęciem i to jest jasna sprawa. Ale to mnie ubawiło mocno Koniec 🚫 bo znowu coś dostanę 🤬
Koń z ogromnym ochwatem, stojący na betonie i w swoich odchodach i !!!! pokaleczonymi piętkami - bo PAN upuszcza mu krew (starą "sprawdzoną" metodą!!!!).... Tylko koni żal!!!!
Masakra!!! Dodam,że koń ledwo chodzi ale PAN nawet telefonicznie nie informuje że coś mu jest - zdrowy i spokojny.... A z batem podobno zrobi wszystko... Na miejscu masakra!!!
To jest"leczenie" nie okaleczanie. Powiedziałam mu by to wyczyścił te rany=wymył i zdezynfekował i wezwał weta by mu chociaż dał surowicę przeciw tężcowi - a on na to i tak się sprzeda jak nie z ogłoszenia to jedzie do Sochaczewa - bo podobno to jakiś handlarski targ jak się dowiedziałam.
To jest"leczenie" nie okaleczanie. Powiedziałam mu by to wyczyścił te rany=wymył i zdezynfekował i wezwał weta by mu chociaż dał surowicę przeciw tężcowi - a on na to i tak się sprzeda jak nie z ogłoszenia to jedzie do Sochaczewa - bo podobno to jakiś handlarski targ jak się dowiedziałam. Wiadomo,ze sprzeda....,ale na mieso 🙁
Orzeszkowa, koń stoi na kupie,przykuty do żłoba - to normalne? Drugi, 15 miesięcy, widać po sierści że nieczyszczony, i na łańcuchu. Aż przykro patrzeć. Skoro człowiek nie ma oporu by zamieścić takie zdjęcia, to znaczy że w jego podejściu już nastąpiły takie zmiany, że nawet nie zauważa że coś jest nie tak.
Monic - z tego co wiem on jest handlarzem...a inni handlarze oferowali mu 2500zł i to nie na mięso - ale nie zgodził się. Za 3.000zł koń jest na sprzedaż i to jest ostateczna cena "bo z batem wszystko zrobi".
Monic - z tego co wiem on jest handlarzem...a inni handlarze oferowali mu 2500zł i to nie na mięso - ale nie zgodził się. Za 3.000zł koń jest na sprzedaż i to jest ostateczna cena "bo z batem wszystko zrobi". Co on ma na przednich nogach? 😲
beta ale czy zgłosiłaś gdzieś stan konia? Upuszczanie krwi to jest okaleczanie, nie żyjemy w średniowieczu przecież. Raczej wątpliwe żeby koń gromadził w organizmie nadmiar żelaza (to jedyny powód do upuszczania krwi).
Mi też się podobają, ale czy jest z nich taki cud- nie wiem. Dla porównania aluminiowe Tattini z szeroką stopką wkładka gumowa(możliwość wymiany na tarkę)... 180 zł 😉