Obcokrajowiec, wrzucił całe ogłoszenie do translatora i skąd miał biedak wiedzieć, że to tylko komputer, który nie myśli na logiczną zawartością zdania.
Witam!! Mam do zaoferowania 4 letnią klacz śl. z jednostronnym pochodzniem, maści ciemno gniadej. Ma odmiany na prawej tylnej kończynie i gwiazdkę na czole. Posiada paszport i książeczkę zdrowia, Została zajeżdżona ( chodziła pod jeźdzcem w trzech chodach, reguralnie lonżowana). Jednak potrzebuje jeszcze pracy z jeźdzcem na grzbiecie, gdyż miała małą przerwę w treningu. Była parę razy w terenie, pod doświatczonym trenerem. Spełniła by się w zaprzęgu, 3 lata temu u poprzedniego właściciela była zaprzęgana. Jest przyjazna w stosunku do innych zwierząt i koni. Nie ma problemów z czyszczeniem werkowaniem, podaje cztery nogi. Zdjęcia prześlę e-mailem
Ciekawe czy to prawda 🤔wirek: Nie wspominając o błędach...
co za numery a laska ma na swoim blogu pełno fot znanych fotografów albo fot nie swoich koni
jezeli dobrze wnioskuję po podpisach na blogu ten zrebak na focie pod siodlem to Pradis a jedyny Pradis oo z papierami to kon z 2008roku po Pilin Psyche od Pelargonia
no chyba ze to arab bez papierów - ale takiego nie potrafię namierzyć
Żeby nie być gołosłowną to ww hodowcy ogierka Pradis: http://www.kielnarowa.com/ klikamy "klacze" "pelargonia" "więcej" i w wykazie potomstwa jest Pradis - rocznik 2008 jak wół
No cóż dziewczynka od arabka nie ma wyobraźni najwyraźniej... no co poradzić...a miałam okazje pisać z dziewczynką bo dossała sie do arabka mojego wujka który chodzi jak rakieta ale pierwsze co to założyła sobie ostrogi i koniowi czanki nie wiem po co ale ok ale to jak napisała że od 11 lat jeździ a ma 14 i do tego jest trenerką westu to ja chce iść do niej na lekcje 🤣 👍
Myslę, że należałoby to zgłosić prewencyjnie do TOZ-u.
niech tatuś i mamusia zobaczą co córeczka robi i że nie należy się zgadzać na wszytko co dziecko chce... Dodatkowo napisałabym do hodowcy by się zainteresował swoim źrebakiem...