Hahahahaha a ja czytałam to ogłoszenie wcześniej w wątku OGŁOSZENIA, tylko nie doczytałam do końca i też patrząc tutaj zastanowiłam się, o co może chodzić katiji - przecież normalne ogłoszenie?! Ostatnie zdanie wymiata :PPPP
co do skoków na gumach/czarnej. mój koń u poprzedniej właścicielki skakał na czarnej (łeb zaciągnięty do piersi, wodze nie oddane na skoku) dosyć wysokie przeszkody 😤 wtedy nawet przez myśl mi nie przeszło, że kiedykolwiek będzie mój, a od razu żal mi go się zrobiło... 🙁 głupota ludzka nie zna granic...
haha, wiedziałam, że kiedyś zostanę sławna ; ) choćby i na forum ; ) po prostu zdesperowana już jestem i nie wiem, co mam pisać, a może akurat ktoś ma potrzebę porozmawiać z siodłem ; )
"Źrebak ma olbrzymi potencjał, chętny do pracy, przyjazny dla ludzi, młody ogier dla dobrego jeżdźca, chcącego pracować z koniem przez następne dwa lata. " Dlaczego przez kolejne dwa lata? dłużej nie można z nim pracować? 🤔 Dziwne to ogłoszenie 🤔wirek:
elwarka, nie unos się bo uderzysz w sufit. faktycznie, najpierw byłąm bardzo zdziwiona, wiec wklepałam w wyszukiwarke i żanda skokówka nie wyskoczyła. diamant niezmiennie kojarzył mi się z ujeżdżeniówką 😉 ale człowiek uczy się całe życie
elwarka, nie unos się bo uderzysz w sufit. Podziwiam twoje prymitywne i prostackie teksty [b]człowiek uczy się całe życie dobrze, że chociaż zdajesz sobie z tego sprawę
elwarka ma zdaje sie jakies problemy ze soba. i uprzedzam, ze wszystkie twoje nastepne grosby i tym podobne zignoruje. a jedyne co mozesz mi zrobic to dylu dylu na badylu, oszustko.
Misskiedis tak światło pada 🙂 to jest myszata maść 🙂 mnie bardziej rozbawiło w tym ogłoszeniu: idealna do hodowli jak i rekreacji 😁 [w tytule jest, że to wałach, więc już nie wiem 😜 ]
a w drugim nei ma to jak idealne zdjęcia sprzedażowe 👍