BASZNIA, ale idąc tym tropem myślenia nie ma też sensu pisać srokato-tarantowaty, a moim zdaniem, jeśli nakładają się dwa wzory, należy to ująć w opisie.
No racja 😉 To nie wiem 😉, ale na chłopski rozum skad wiadomo, ze siwotarantowaty? Chyba tylko z dna.
Jest regularnie czyszczona , lonżowana i ujeżdżana. Kolejny koń z zanikami pamięci 😂
Rozbawiło mnie jeszcze Stoi za ogrodzeniem elektrycznym. To brzmi jak opis zdjęcia, a nie konia 😁 [/quote] aaa ostatnie zdjęcie - bryczka z taczki 😂 albo miski na kółkach 😜
śmiem twierdzić, że ogłoszenie to nie jest zadziwiajace, najwyzej koń źle jeżdzony. Co więcej koń z twojego awatara też nie ma lekkiego zycia z jeźdzcem trzymajacym rękę na wysokosci swojego kolana 😂
Dla mnie absurdem jest w ogóle czarna wodza w skokach przecież nawet wielcy skoczkowie nie mają aż tak spokojnej i elastycznej ręki a poza tym głowa konia się przez to chowa i nie pozwala mu na wyciągnięcie szyi. Czarna wodza powinna być stosowana w ujeżdżeniu :P Tak wiem że mogę się mylić dlatego jej nie używam ponieważ nie jestem do końca pewna działania ;]
a czy widzicie jak ta laska w ogóle ma pozycję? Ma za długie strzemiona według mnie i strasznie go ściąga samą wodzą bo widocznie nie ma równowagi. Jak ona siedzi na tym drugim zdj? 😂 😂
Kamilaa, podejrzewam, że jak tak takie bzdury o czarnej opowiadasz to lepiej na koniu nie siedzisz. Dobrze, że mam czarną w szafce to mogę sobie ujeżdżenie pojeździć... 😵
ja myślałam że to jest o naśmiewaniu się z ogłoszeń. kare_szczescie cytuję "Tak wiem że mogę się mylić dlatego jej nie używam ponieważ nie jestem do końca pewna działania" Każdy ma swoje zdanie. I każdy inaczej uważa ja nie używam czarnej i myślę że do tego się jej używa a ty zamiast się "naśmiewać" z czyjejś niewiedzy mogłabyś wyjaśnić jak jesteś taka mądra. Tak się składa że akurat dosiad w skoku mam dobry i to jest śmieszne żeby wrzucać do tym bardziej ogłosznia takie zdjęcia.
owszem. Dla mnie to zaskakujące ( żeby takie fotki wrzucać do internetu) szokujące ( szokuje mnie poziom wiedzy - jeźdźca, jesli jest trener to trenera) nietypowe ( powodzenia w sprzedaży odgiętego 11 latka, do sportu skaczącego z bardzo przeciętną techniką ( nie wiem jak luzem i bez czarnej, wypowiadam sie tylko na podstawie zdjęć)
a czy widzicie jak ta laska w ogóle ma pozycję? Ma za długie strzemiona według mnie i strasznie go ściąga samą wodzą bo widocznie nie ma równowagi. Jak ona siedzi na tym drugim zdj? 😂 😂
w innym watku zadajesz pytanie z cyklu "jak jezdzic dosiadem", a tu wymadrzasz sie na temat uzywania czarnej wodzy, cudzego dosiadu i rownowagi. w dodatku sama mowisz, ze nie jestes pewna. to moze nie pisz? moze poczytaj, i wypowiadaj sie jedynie w tematach, ktorych jestes PEWNA? bylo by milo.
korysindex4, mądrzejsi od Ciebie skaczą na czarnej i jakoś ich konie żyją, mają się dobrze i rozwijają się wzorowo. Jak ktoś umie, to nich używa. Mnie tam bardzo żal ograniczonych, zacietrzewionych "miszczów" przekonanych o swoich wielkich mądrościach. Co kto lubi.
katija w innym wątku zadałam to pytanie ponieważ nie wiem jak nim pracować tak aby zebrać konia. Moja siostra była na kursie natural horsemanschip i tam była tego uczona. Dla mnie ten patent nie jest dobry dlatego powiedziałam co o nim sądzę. Dobrze mogę się nie wypowiadać ale chyba po to jest forum aby o tym rozmawiać.
katija w innym wątku zadałam to pytanie ponieważ nie wiem jak nim pracować tak aby zebrać konia. Moja siostra była na kursie natural horsemanschip i tam była tego uczona. co ma piernik do wiatraka?... tzn. jaki ma związek fakt dotyczący Twojej siostry z poprzednim zdaniem (prościej: co to zmienia, że ona była?) i w ogóle jaki ma związek "praca dosiadem w celu zebrania konia" (wtf?) z tym wątkiem?
bez sensu te kłótnie, pozatym mozna to spokojnie zalatwić miedzy sobą na pw. na forum wiadomo , że inni się dołączą , i kazdy bedzie bronił swojego. Ja nie znalazłam żadnych zadziwiających ogłoszen, jedynie fajnego konika, za złotówkę w dodatku 😀 ! http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/5410?