no niby nie, ale żeby od razu "O Jezu" 😀 do tematu: mi też się wydaje, że tam nic zimnokrwistego nie ma, nogi ma raczej 'szlachetne' edit: horse_art, wbrew pozorom, to wcale nie jest trudne 😂 wiem z autopsji 😉
no wiesz, u mnie tak (albo i lepiej) wyglądają koniki polskie, apalossa już prawie tez. a na trawie samej, ale młp choć tłusty to i tak polowa tego 😉 no...ale jak zacznie kraść więcej pasz dla brojlerów to może dorówna 😉
a jeździec niesamowity, no przynajmniej widać, że koń spokojny i łatwy (co nei znaczy dobry, dobrze zrobiony) jeśli z taką techniką gość żyje i cały jest 😉
hehe, tak mi się przypomnialo - nawet na temat. Znajomy chce sprzedać konie, klacz i zrebaka. znajomi nas pytają czy spokojne itd.... no spokojne, jak on zyje, jeździ choć kompletnie nie umie to nepewno złoty koń i kazdy sobie da rade! a..i on tez prawie ja utuczył jak tego ogiera, wcześniej miał zimm. ociekajace tłuszczem i tą chciała tak samo karmić.... dobrze że się opamietał i (ze łzami w oczach) dawał 1/5 tego co tamtym 😉
O kurczę, to nasz stajenny klusek (też młp) jest jednak chudy jak szczapa. 🤔 A już żartowaliśmy, żeby go wysłać do takiej jednej stajni na obóz odchudzający, tak się zapasł (biedny wiecznie głodny, z łąki wraca i się rzuca na lichy trawnik przed stajnią, tak mu jeść "żałują" :lol🙂. No i kiedyś padł tekst: "ooo, jaka ładna kobyłka, kiedy się będzie źrebić?" - no cóż, kobyłka z jajami. 😂
Co do ogłoszenia - święty koń... Pomijając profi jeźdźca - jakby część paszy, którą dostaje siwy, wymienili na czaprak, to by mu na złe nie wyszło...
ojej...wygląda jak miniaturka mojego jak byl też takim mlodziakiem, zabiedzonym... ta bryczka tez fajna, a ja mam wyrzuty że wielkiego i silnego, dorosłego konika pl do mniejszej bryczki zaprzęgam...
i co? mamy ustawe o ochronie zwierząt gdzie na to paragraf jest, i co? i g*wno, nikt gosciowi nic nie zrobi 🙁