🤔wirek: czy spotkaliście się z czymś takim ? ewidentnie komuś się nudzi i wymyśla takie dziwactwa..
O, widzę, że El Alia też widnieje... Dziecko ma wyobraźnię najwyraźniej aż nadto bujną.
[/quote]
ojej, dzieciaki się bawią - co to za problem? okej, kradzież zdjęć. nie popadajmy już w taką histerię. skoro ktoś wstawia zdjęcie do netu bez podpisu/znaku wodnego i czegokolwiek, to niech się potem nie dziwi, że jeśli się komuś spodoba, zostanie użyte. nie robiłabym z tego problemu, o ile ktoś nie przypisuje sobie np. konia jako własnego pupila.
co do zgłoszenia do TOZU, przykre, ale nie sądzę, żeby cokolwiek zrobili.
Przyjmę kantary (wszystkie rozmiary, również na źrebaki i kuce), uwiązy, szczotki, kopystki, ogłowia, wędzidła, siodła i ich elementy (nadające się jeszcze do renowacji), kocyki (które mogą posłużyć za czaprak)
Jeżeli macie w szafie niepotrzebny, zdezelowany sprzęt i nikt nie chce tego kupić nawet za 1 zł, to chętnie go przyjmę.
Sprzęt trafi do moich przyjaciół, którzy mają ponad 50 koni i bardzo je kochają, dają im dom i jedzonko, ale na podstawowy sprzęt ich niestety nie stać.
Z góry dziękuję.
to chyba żart ? Mają 50 konisi, lofffciają je i NAWET jedzonko dają konisiom, a nie mają pieniążkóf na sprzęcik podstawowy ? 😵 Zadziwia mnie takie coś. Wydaje mi się to niezłą bajeczką, bo raczej ludzie mający 50 koni zdają sobie sprawe z wydatków i jak na cos ich nie stać sprzedaliby 1 konia... 🙄
KUPIĘ KONIA Kupię konia z predyspozycjami do ujeżdżenia!
Płeć: klacz lub wałach Wiek: około 5-7 lat Rasa i wzrost: pozwalające na efektywne użytkowanie w ujeżdżeniu
Zajeżdżony, ujeżdżenie minimum na poziomie klasy L, mile widziane małe skoki. Koń powinien być zrównoważony i odważny, dość pojętny, ładnie odpowiadający na pomoce. Nie interesuje mnie koń agresywny, do pchania lub nadmiernie płochliwy. Koniecznie w 100% zdrowy, bez narowów, wad czy przebytych kontuzji! Najchętniej w województwie mazowieckim lub okolicach.
Cena: do 5000zł [w przypadku konia o większych umiejętnościach rozważę wyższą cenę]
🤔wirek: czy spotkaliście się z czymś takim ? ewidentnie komuś się nudzi i wymyśla takie dziwactwa..
O, widzę, że El Alia też widnieje... Dziecko ma wyobraźnię najwyraźniej aż nadto bujną.
[/quote]
ojej, dzieciaki się bawią - co to za problem? okej, kradzież zdjęć. nie popadajmy już w taką histerię. skoro ktoś wstawia zdjęcie do netu bez podpisu/znaku wodnego i czegokolwiek, to niech się potem nie dziwi, że jeśli się komuś spodoba, zostanie użyte. nie robiłabym z tego problemu, o ile ktoś nie przypisuje sobie np. konia jako własnego pupila. [/quote]
nikt nie popada w histerię .. ale zdziwił mnie tekst o adopcji mojego konia 🤔wirek:
"zamienię samochod w dobrym stanie mechanicznie b d bmw 325 tds kombi 1997r na klacz propozycje na meila kasiulka112@buziaczek.pl za rase wielkopolską dziekuje"
W paszporcie data urodzenia wrzesień 2010, no rzeczywiście 1,5 roku 😵
Data którą widać w paszporcie to jest "data pochodzenia potwierdzona w dniu". W ogłoszeniu jest podane że klacz ur. 7.02.2010. Co nie zmienia faktu że dużo za młoda na siodło, nawet na przymiarki do zdjęcia.
Mój roczniak lepiej wygląda od tego dwulatka.... a później dziwić się że jest tyle koni ze zniszczonymi nogami i kręgosłupem ... już pomijając fakt wieku, ale ten koń w ogóle jest bez mięśni ...