Klaczka ma wszystko co jest potrzebne by przyszły właściciel, niezbyt zorientowany się zachwycił 😉 Ma maść [!!] i tatusia z Eurosportu. Czegóż więcej potrzeba by zakup uważać za udany ?
Prawie 🙂 bo w ogłoszeniu było, że klacz do sprzedaży po odsadzeniu (a do odsadzenia było z 5 m-cy) Nie wiem, czy dobrze dopasowałam sobie też inne wcześniejsze ogłoszenie, ale było w sprzedaży źrebie po QdR jeszcze nie narodzone (z matki xx) i tam chyba była cena 125. Któreś kolejne było w pakiecie: źróbka + matka + nasienie QdR. Właściciel stara sie jak może 🙂 Tak sobie śledzę tę kobyłkę, bo zastanawiam się, ile jeszcze straci na wartości 🙂 No i jak tu kupić takiego źrebaka, jak u własnego hodowcy tak drastycznie staniała 😂 (nie umniejszając nic kobyłce, bo za 3 lata może sie okaże, że zostanie sprzedana i za 200 tys 😉 )
nie, raczej dziwne jest to, ze te ogloszenia sa coraz czestsze, a ludzie sie na nie nabieraja. i zawsze sa to takie rasy jak fryz, tinker, haf lub arab 😉
masc: biala wzrost: 16 - a w opisie: 16,1 + rece ja umarlam 😵 to bylo pisane za pomoca translatora jakiegos 😵 nie wymagane buty i chca zrobic cos najczesciej zadawane
mnie to przypomina tego policjanta szwedzkiego z ksiazki Chmielewskiej
Dostałam 2 PW od autorki cytatu, której nick notabene umyślnie usunęłam, żeby pośmiać się z byka, a nie z użytkowniczki, w których to autorka najpierw nie widzi problemu i błędu, po czym bez ogródek mnie wyzywa. Ludzie trochę dystansu 🤔wirek:
nie, raczej dziwne jest to, ze te ogloszenia sa coraz czestsze, a ludzie sie na nie nabieraja. i zawsze sa to takie rasy jak fryz, tinker, haf lub arab 😉
Właśnie przede wszystkim chodziło mi o tego "fryza", a i opis z translatora nie jest niczym normalnym. Ja np. nie znam niemieckiego i w takiej sytuacji nie ogłaszałabym sprzedaży konia w tym języku.
Wy im napiszecie, że jesteście zainteresowani tym koniem, a oni odpowiedzą, że trzeba wysłac pieniądze na coś tam - coś tam, jeszcze do tego wyłudzą od was wasze dane osobowe.