Dobrze się rusza ma duże umiejętności w ujeżdzeniu bita klasa N z elementam C startował skoki klase L , chodzi w zaprzęgu jest bardzo spokojny i miły w współpracy 😵
Nie wiem czy byłabym tak doświaTczona dla tak doświaTczonego konia, więc pójdę się jeszcze doświaTczyć. 😵
yyymmm... ja takie bryczki pamietam, tyle ze nie w tak oczojebnych kolorach... zdarzalo mi sie takowymi przemieszczac, tyle ze dwukonnymi... konstrukcja bardzo popluarna w latach 70./80. XX wieku 😁
edit a to dziecko na fotkach w ogloszeniu ma bardzo nieszczesliwa mine 😁 chyba niedobry tata zmusza do jazdy 😁 🤬
Człowiek zawsze znajdzie fachowe wytłumaczenie dla swojego lenistwa. 😉 Bo po co sprawdzać w słowniku, uczyć się regułek albo poćwiczyć ładne pismo, lepiej powiedzieć, że ma się dysortografię, dysgrafię i jeszcze milion innych dys-. Za parę lat ludzie nie będą potrafili sami pisać i będą się tłumaczyć, że mają straszne zaburzenia, które nie pozwalają na nabycie tej jakże trudnej umiejętności. 🙄 Mama koleżanki pracuje w młodzieżowym ośrodku wychowawczym, gdzie regularnie ćwiczą ze wszystkimi dyslektykami i jakimś cudownym sposobem ich uzdrawiają! 😜