Jakich tam szyderców 😎 Taki już urok tego forum (widać, że mało czytasz 😀iabeł: ), że żadna głupota nie przejdzie bez echa, no i nie zawsze jest tu wesoło.
[quote author=Onlyright link=topic=9301.msg688997#msg688997 date=1282897219] Z bólem serca sprzedam kantar+ uwiąz Eskadron NICI Srarlight, rozm cob. Stan idealny 3 razy na koniu. [b]Wysoka cena.[/b]
Rozumiem, że to tylko pomyłka ale się zdziwiłam🙂 [/quote]
Witam Wydzierżawie 2,5 letniego wałacha z bardzo dobrym pochodzeniem. Koń jest jeszcze niezajeżdżony, natomiast można na nim oprowadzać lekkie osoby. Koń jest bardzo spokojny, w ogole sie nie ploszy, ładnie chodzi na lonzy i nie sprawia problemow wychowawczych. Konik do kochania 🙂 Może być dla osoby doświadczonej lub srednio doswiadczonej. W cene wchodzi również nauka jazdy konnej. Rozważe kazda propozycje, cena do negocjacji
Mnie zastanowiła właśnie ta nauka jazdy. Co do "oprowadzania lekkich osób", nie popadajmy w paranoję, 2,5-letniemu koniowi nic się nie stanie jeśli usiądzie na niego lekkie dziecko i posiedzi 5 minut.
No tak, nie wzięłam tego pod uwagę... Rozpatruję sprawę z "technicznego" punktu widzenia, ale fakt, na surowego młodziaka bałabym się dziecko posadzić.
Dziewczyna z moich okolic... Niby koń nieujeżdżony a gdy miał coś ponad rok już na nim na oklep jeździła... Tłumacząc się tym, że jest on dobrze rozwinięty jak na swój wiek... 🙄
Orszowa nie zapominaj że była i taka co na pół roczną kobyłkę wsiadała bo jak to ujęła 'koniki polskie w tym wieku mają bardzo dobrze rozwinięte i grube kości więc nic jej sie nie stanie!'
siemanko. 😉 poszukuje konia, ktokolwiek widizal ktokolwiek wie, konia sprzedalam 8 lat temu ,ok 4 lata temu stacjonowal w Sopocie.Sukam go szukam moze znajde. moze cos wiecie. konik to kasztan ma teraz ok 13 lat. Księżyc, ojciec jowisz matka kalkuta o ile dobrze pamietam