Zresztą widać na zdjęciach,że ta uprząż to taka prowizorka do przyzwyczajania konia do tej" plątaniny" pasków .Uprząż szorowa do pracy wygląda nieco inaczej.
AleksandraAlicja w zasadzie to nie wiem... Ale wackiem okresla sie meska czesc ciała czasami 😁 a moze chodzi o jakichs wieśniakow albo idiotów - wariatów.... ja to sie na wackach nie znam 😜
AleksandraAlicja w zasadzie to nie wiem... Ale wackiem okresla sie meska czesc ciała czasami 😁 a moze chodzi o jakichs wieśniakow albo idiotów - wariatów.... ja to sie na wackach nie znam 😜
chyba nie złapałaś sarkastycznego wydźwięku pytania AleksandraAlicja 👀
No i że ta klacz to tylko w takich lonżownikach chodzi pewnie... chociaż gość uczciwy, dobrze, że dopisał, że bez słupa w środku, bo co jak ktoś ma...klacz nie będzie chodzić.
A może taki lonzownik to jest gratis do tej klaczy? Tak... na pewno o to chodziło temu panu... Chyba sie skusze i kupie ta klacz ze wzgledu na gratis 😁
Moja ma dwa lata i tez skacze... 120 z zapasem 50 cm... moja wina? nie moja! Po prostu przeskakuje ogrodzenie i ucieczka z pastwiska do lasu! Zlinczujcie mnie 🤬 Najlepiej skrępuje jej nogi i przywiaze łeb do d..y zeby nie mogla skakać 😁 Sorki za 🚫 ale nie moglam sie powstrzymać
czesio, zdjecie jest mega zabawne 😀 a tu cos od nas z goloszen: Ogłoszenie grzecznościowe
Kupie konia
Wiek: od 3-7lat Płeć: obojętna Wzrost: powyżej 168 Maść: obojętna Ważne, aby konik miał potencjał skokowy, musi byc chociaż wstępnie zajeżdzony(najlepiej aby przyjął jeźdzca),interesują mnie tylko konie zdrowe bez wad ukrytych, dobrze wychowane. Cena konika do 4500zł Interesują mnie ogloszenia z wielkopolski lub okolic. Wszelkie propozycje proszę kierować na PW🙂
kolorwiatru, a Ty ja tak specjalnie przez te ogrodzenia ganisz 😎?
No oczywiscie! Przeciez zawsze marzyłam o koniu skoczku, a że bieda w kraju i kryzys totalny, nie stac mnie na przeszkody to niech skacze przez ogrodzenie! 🏇 😂