A może są na tym świecie ludzie , dla których każdy grosz się liczy ? I może znajdzie się druga taka sama osoba , której nie stać na piękne i drogie czapraki ? I zakupi dla wiejskiego np konika , żeby nie chodził w samym siodle ?
Szukałam kiedyś czapraka o odpowiednim kolorze i dość często przeglądałam aukcje i zauważyłam że ludzie kupują takie czapraki, myślę że na zwykłe ciuranie pod pas do lonżowania to się nadają.
Bischa L, to sie oddaje za darmo- jak mam takie cos, to pytam sie komu sie przyda i tyle. a wiejski konik znacznie schludniej wygladalby w czystym kocu pod siodlem.
A może ta sprzedająca również potrzebuje pieniędzy na nowy czaprak ? 😉 Mówię ogólnie , a nie o przypadku tamtej dziewczyny na wiejskim koniu z kocykiem - przeciwko kocykowi nie mam nic przeciwko , jeśli kogoś nie stać . Byleby nie powodował ran/obtarć u konia i wyglądał schludnie .
Katija,popieram. Jeździectwo wymaga schludności i estetyki.Lepszy czysty kocyk niż stara podarta szmata a te dziurki od spodu też mogą obetrzeć konia-nierówność materiału.
A gdzie pisze że ten żółw jest z papierami? cena jest idiotyczna z tymi groszami, za takie pieniądze to można sobie kunia kupić 🙂 zresztą zółw jest używany 🤣