Forum konie »

Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

https://ssl.allegro.pl/item1075371186_piekny_kon_dorosly.html
dlaczego ten koń wygląda jakby miał miejscami opuchliznę na ciele ?
Ten koń jest utuczony do granic możliwości...   🤔 🤔 🤔
Euforia_80
Widzialam kiedys takiego konia, który mial takie wałki na ciele. Był po prostu masakrycznie zapasiony, stad taki wyglad.... jak zaczal regularnie pracowac, to takie wałki znikneły. Ten z Twojegho ogłoszenia wyglada podobnie...
Sasiad ma podobnie utuczoną kobyłę. Fałdy tłuszczu we wszystkich mozliwych miejscach wygladaja mlasnie jak takie guzy...
Dla mnie zagłodzenie czy takie utuczenie to taka sama krzywda dla konia...
Na trzecim zdjęciu wygląda jak jakaś przeróbka w photoshopie, masakra, strasznie wygląda. Ciekawe ile waży  🤔
ciężko wyczuć... ale na pewno dużo za dużo
biedne konisko, wygląda jak szybka obwiązana sznurkiem  🙁
Biedny ...
Jedni glodza konie Inni tucza... Na ludzka glupote nie ma reguly... 🤔
😲 o rany... czy wlasciciel tego bidaka nie wie, ze nadwaga tez jest szkodliwa  🤔wirek:  🤦
o masakra :/
Ale koks  😲
Dokładnie Corbinha, zagłodzenie i zatuczenie to krzywda dla konia... Masakra  😵
masakra ten utuczony.

A to od nas, czyżby quoniarka? 😉

Kupie  😀  fryza w niedużych pieniądzach ważne aby był spokojny nie kopał nie gryzł .... Musi być ujeżdzony  .
już nigdy wiecej nie powiem, że mój koń jest gruby  😲
Ruda_H, gruby? może i gruby, ale patrz to"
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,27.msg337486.html#msg337486
O Boze... 😵  🤔
Paulinka koń z twojego linku prawdopodobnie był przerobiony w programie do obróbki zdjęć  😉
tak myślisz? moim zdaniem to krzyżówka z limousine 😀

nieźle pasuje 😉
hahahaha  😁  no to chyba masz rację,
Gdzie tam Limousine - ten jest "lepszy"  😎

o masakra  🤔
http://allegro.pl/item1064297706_uroczy_ogier.html

tak się traktuje "urocze" istoty?? 😫
A co tam jest zadziwiającego lub nietypowego ?  🤔  😉
A co tam jest zadziwiającego lub nietypowego ?  🤔  😉

Nie wydaje mi się typowym lonżowanie konia z zakneblowanym pyskiem
A mnie też określenie ,,uroczy'' kojarzy się z trochę innym obrazkiem.ten jest co najwyżej urodziwy,uroczy to by był jakby lizał opiekuna po rękach albo przymilał się do niego a nie wymagał krępowania pyska sznurami.To nie wina konia oczywiście,gdyby ktoś umiał go wychować to byłby to naprawdę uroczy konik.
Z naszych ogłoszeń:

trochę nietypowe ogłoszenie, ale...poszukuję życzliwej osoby, która udostępniłaby mi kilku zdjęć koni (szczególnie głów) dobrej jakości i najlepiej, żeby konie były różnej maści. Potrzebuję te fotki do druku naklejek na zeszyty i ew. produkcji podkładek korkowych pod kubki (z wizerunkiem konia). Jeśli zdjęcia kogoś z Was zostaną wykorzystane,spróbuję się w jakiś sposób odwdzięczyć (na pewno będziecie mieli zapewnione te naklejki, tudzież podkładki-myślę, że to fajna pamiatka i satysfakcja w pewnym sensie 😉 ).

Chętne osoby proszę o nadsyłanie zdjęć na maila:

P.S. jeśli ktoś ma jakiś fajny pomysł na sam wygląd takich 'końskich' naklejek, również może się nim ze mną podzielić 😉
pozdrawiam

To nawet nie jest zabawne >___>
Bischa L, jeszcze lepsze widziałam, jakaś nowa rasa, ale za nic nie pamiętam nazwy... wyglądały jak nosorożce 😵
Strzyga
Ja to bym od razu do S. Vesty uderzala, takie piękne portrety arabom robi  😜
Tylko może być problem bo prawie same siwe.
😂  🤔wirek:

armara, wkurza mnie coś takiego niemiłosiernie. i potem ludzie uważają, że im się foty należą jak psu buda. Bo to wcale nie jest czyjaś praca, o one nie mają wartości  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się