Euforia_80 Widzialam kiedys takiego konia, który mial takie wałki na ciele. Był po prostu masakrycznie zapasiony, stad taki wyglad.... jak zaczal regularnie pracowac, to takie wałki znikneły. Ten z Twojegho ogłoszenia wyglada podobnie...
A mnie też określenie ,,uroczy'' kojarzy się z trochę innym obrazkiem.ten jest co najwyżej urodziwy,uroczy to by był jakby lizał opiekuna po rękach albo przymilał się do niego a nie wymagał krępowania pyska sznurami.To nie wina konia oczywiście,gdyby ktoś umiał go wychować to byłby to naprawdę uroczy konik.
trochę nietypowe ogłoszenie, ale...poszukuję życzliwej osoby, która udostępniłaby mi kilku zdjęć koni (szczególnie głów) dobrej jakości i najlepiej, żeby konie były różnej maści. Potrzebuję te fotki do druku naklejek na zeszyty i ew. produkcji podkładek korkowych pod kubki (z wizerunkiem konia). Jeśli zdjęcia kogoś z Was zostaną wykorzystane,spróbuję się w jakiś sposób odwdzięczyć (na pewno będziecie mieli zapewnione te naklejki, tudzież podkładki-myślę, że to fajna pamiatka i satysfakcja w pewnym sensie 😉 ).
Chętne osoby proszę o nadsyłanie zdjęć na maila:
P.S. jeśli ktoś ma jakiś fajny pomysł na sam wygląd takich 'końskich' naklejek, również może się nim ze mną podzielić 😉 pozdrawiam
armara, wkurza mnie coś takiego niemiłosiernie. i potem ludzie uważają, że im się foty należą jak psu buda. Bo to wcale nie jest czyjaś praca, o one nie mają wartości 🤔