[quote author=Euforia_80 link=topic=190.msg599300#msg599300 date=1274874623] wiem, że to nie ten temat ale wieli z was uczestniczyło w dyskusji dot. tej sprawy jakis czas temu toczyła sie tutaj dyskusja o stajni gdzie jest narażane zdrowie i życie dzieci poprzez urządzanie im rodea na koniach , oczywiście dzieci totalnie niezabezpieczone. wysłałam zgłoszenie do najbliższej komendy i dzisiaj dostałam odpowiedź z Prokuratura Rejonowa w Malborku ul. Plac Słowiański 6 82-200 Malbork
proszą o podanie adresu do korespondencji bo chca mnie wezwać w charakterze osoby zawiadamiającej w przedmiotowej sprawie. Przyznam , że wizyta w Malborku bedzie niemożliwa bo jestem z Podkarpacia więc trochę daleko. Jest ktos zorientowany jaka jest dalsza procedura?
[/quote]
skocz na najblizsza komende i przedstaw sytuacje 😉 albo z drugiej strony: mozesz najpierw tym z malborka napisac, ze masz za daleko, bo jestes z takiego a takiego miasta. wtedy oni powinni powiadomic najblizsza dla Ciebie komende i was skontaktowac lub nawet przysla Ci dzielnicowego
co ona z nim robi ? 🤔 za duża jest na niego ja nawet jak bym chciala jeździć na Meli to nie chce bo jestem już za duża na nią i nie chce jej męczyc pode mną
nic nie ma. po postu na wiekszosci zdjec stoi z gorki. [/quote] Ojej .. 😡
[/quote] wyluzujcie juz troche po pierwsze jest tak jak napisala katija, a po drugie konie czesto maja przebudowany zad moj kon ma prawie 2 lata nigdy nie mial na sobie nic procz uwiazu. Roznie konie rosna ona ma dopiero 2,5 roku. Nie robcie takiej sensacji gdzie jej nie ma 🙇