Forum konie »

Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

Baaaaaaaardzo orginalne! 🤔
"Posiadam tylko jedna pare,szyje na zamowienia!! kazda para jest inna,z innymi dodatkami inaczej wykone itp czekam rowniez na nowe pomysly.  "

Trzeba wysłać jej mejla żeby żeby  swój głupi łeb w nie wkomponowała 😲 a nie tego biednego zwierzaka. Okropne!
http://www.photoblog.pl/panibumbum/66448409

I pomyslec ze znam ta dziewczyne ;/ 😵  🤔  😫
co wy tak się uczepiliście tych kucy?? Nie jeździcie czasem na kucu?? samej mi się zdarza czasem wsiąść na hucuła..
akzzi hucuły mają tyle wzrostu,że średnio pokaźne kobitki spokojnie mogą jezdzic zwłaszcza ze to wytrzymałe konie prymitywne
konie12 no i co ze ja znasz bo nie rozumiem? 🙄
konie12 Ty sobie chyba kpisz?  🤔
TO JEST HUCUŁ, to nie jest szetlandzik wożący 120 kg, tylko to jest prymitywny koń, któremu zapewne ta laska na grzbiecie nie przeszkadza. Koń zadbany. Czepianie się, dla samego czepiania.

Od nas.
Eskadron?
tak, eskadron miał kiedyś takie kantary
Ło, nie spodziewałabym się! Zupełnie inne, jakoś mi pod Esk. nie podchodziły, bardziej pod te fajne, niezniszczalne i niedrogie z krateczką ;D
mój błąd  :kwiatek:
Swoją drogą to bardzo ładny ten Eskadron  😉
konie12- to powiedz koleżance żeby sobie strzemiona wydłużyła  😉 sama jezdze na hucułkach, a mam 177 cm wzrostu :P
Ta dziewczyna jest wysoka (ponad 180 cm) ale b chuda, waży mniej ode mnie (powiedziała, że 55 kg czy coś koło tego jak raz ją pytałam)
Jak mam być szczera to czepiałabym się o inne rzeczy przez nią wyczyniane, ale nie mam zamiary wyciągać tu brudów.
no jak 180 to zajebiscie krótkie ma stzremiona, mi z moim 177 tyle wystają za siodło
Weszłam z koleżanki konta - zablokowała możliwość wejścia w galerię  🙄

Ciekawe dlaczego =} Spojrz na siebie a nie objezdzasz innych.
Nie wiem o co wam chodzi koniowi nic nie jest a komentujecie zdjecia sprzed ponad roku.Kon mial grzywe POFARBOWANA MOKRA KREPINA A NIE FARBA!I po jednym praniu mu zeszlo.
Prywatne wycieczki ?  🤔wirek: Mam Ci przypomnieć jakie epitety poleciały jak śmiałam powiedzieć , że farbowanie grzywy na różowo jest be ?  😎 Albo że koń ( 3 letni ) jest na zdjęciu tak zebrany jak ja dobra w balecie ? Masz jakieś "ale" wciąż zapraszam na PW .
Założę się, że dziewczyna z tego bloga http://www.photoblog.pl/panibumbum/66448409 nie waży więcej niż 55kg, więc nie ma tragedii, natomiast w podpisie:
Z dzisiejszej 'jazdy' na Popracie 🙂
założę się, że koń ma na imię Poprad, a dzieciaczki mówią Poprat - na Popracie  😁
Jeśli nie ma błędu, to zwracam honor  🙂
Prywatne wycieczki ?  🤔wirek: Mam Ci przypomnieć jakie epitety poleciały jak śmiałam powiedzieć , że farbowanie grzywy na różowo jest be ?  😎 Albo że koń ( 3 letni ) jest na zdjęciu tak zebrany jak ja dobra w balecie ? Masz jakieś "ale" wciąż zapraszam na PW .

Zajmij sie soba i swoim wykladowca  💘 😂
Koniowi jakos krzywda sie nie stala od rozowej grzywy i nie wiem z czego robisz problem.
Kon zganaszowany O mamo w stoj o boze!!!Aaaaaa zabilam go normalnie-Wez spadaj na bambus ale wpierw sama sie naucz jezdzic a nie innych krytykujesz.
Zegnam
sakura zachowujesz się jak dziecko, któremu się zabrało lizaka. Ok, broń swoich racji ale może w odrobinę mniej prymitywny sposób?  🤔wirek:

Maddie zamiast lizaka przeczytalam lizawke  😁  Ja jestem niepokonana, jak nie Pierdolinska to lizawka.  🤔wirek:  😜
adrianna32 Że tak odrobię porównam: "głodnemu chleb na myśli"  😁
Maddie co zrobic, problem glodowy jest ogromny.  😁
adrianna32, nie martw się. Zapewne większości osób nick perdolinskiej tak się kojarzy, ale mało kto się do tego przyzna 😉
sorry za  🚫
kenna  😁 Dzieki za  :kwiatek: pocieszenie.
Bischa, daj już spokój. Na niektórych nie ma mocnych
adrianna32, nie martw się. Zapewne większości osób nick perdolinskiej tak się kojarzy, ale mało kto się do tego przyzna 😉
sorry za  🚫

👀  😁
Wiecie co, przeraża mnie postawa niektórych osób. Poza tym najlepiej wywlec jakieś prywatne sprawy widzę 🤔
Co do perdolińskiej to też najpierw przeczytałam pierdolińska,ale się z tym nie wychylałam 😁
Niewidzialna, ja nie wiem nic o żadnych prywatnych sprawach 😀 Bardzo łatwo pomyliłabym się jak adrianna i jak widać (po incognito) nie jestem sama. Nie wiem, co tu jest przerażającego, raczej wesołego  😂
kenna, ale to nie było do tego co Wy pisałyście, chodziło o sprawę z Bischą.
Ja też pomyliłam ten nick 😁
Niestety Pani pierdolinska zniknela 😁 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się