AAAAA padłam 😵 siadasz na konia bez osprzętu, bierzesz długi kij i pokazujesz mu gdzie i jak szybko chcesz jechac oczywiscie obowiazkowe gumiaki do jazdy 😎
Uwagi: Urodziwy Wałach Śląski! Posiada licencję turystycznego konia górskiego; doskonale spisuje się zarówno w zaprzęgu i pod siodłem; ułożony o spokojnym usposobieniu i w doskonałej formie zdrowotnej; chętnie współpracuje z człowiekiem i dziećmi; o ładnym ruchu i mocnej budowie; posiada nową uprząż na wymiar. bardzo polecam!
Uwagi: Urodziwy Wałach Śląski! Posiada licencję turystycznego konia górskiego; doskonale spisuje się zarówno w zaprzęgu i pod siodłem; ułożony o spokojnym usposobieniu i w doskonałej formie zdrowotnej; chętnie współpracuje z człowiekiem i dziećmi; o ładnym ruchu i mocnej budowie; posiada nową uprząż na wymiar. bardzo polecam!
🤔 a dziecko to nie człowiek? 🤔
ale zapewne chodziło o to że jest na tyle łagodny że bez problemu radzą sobie z nim również dzieci. Nie tylko dorośli. Już bez przesady bo róbcie z igły wideł...
olgen nie wiem czy taki czaprak jak np. cotton Eskadrona jest taki mięciusi że zmienia odczucia konia. Czapraki są naprawdę po to by chronić skórę siodła.