A ja bym z chęcią je zalicytowała, potem ktoś znajomy by mnie podbijał a ja jego i osiągnęłabym w końcu cenę np 200 zł. Kupiłabym, po czym bym odesłała pod pretekstem, że ich stan jest niezgodny z opisem, bo tam w lewym bucie na zewnątrz było jeszcze obtarcie, którego sprzedający nie zauważył. A w prawym bucie skóra pęka po lewej stronie cholewki i również nie było to opisane. I że w związku z tym, to ja ich już nie chcę. Ciekawe czy bym wygrała spór. 😁
E tam, robicie sobie żarty i wogle się na tym nie znacie :wyśmiewa: przecież idzie lato, więc potrzebne buty z wywietrznikami, żeby nóżki się nie pociły i nie śmierdziały 🤣 buciki w sam raz na upały, sama bym wzięła ale niestety to nie mój rozmiar 😀iabeł:
[quote author=Euforia_80 link=topic=190.msg564370#msg564370 date=1272022627] przepraszam autorkę ale nie mogłam sie powstrzymać kupię siodło 16" tylko i wyłącznie wygodne..
"wygodne" przecież każde dupsko 🤣 inaczej odczuwa wygodę to po pierwsze kolejna sprawa to rodzaj siodła nie ma znaczenia, a rozmiar łęku ? 😵 [/quote]
Znam i dziewczynę i konia, i ogólnie stajnię ze zdjęcia i jestem zaskoczona.. ta dziewczyna normalnie dobrze jeździ. Nie wiem o co chodzi ale mogę potwierdzić że ona nie jest 'słitaśna' oo zróbmy sobie focie jak koni$$ się buntuje.