na 3 pozycji? 🙄 Klacz huculska? inny kon ma 9 lat? nie widac? 😁 Faktycznie teraz widze ze jest wpisane 11 miesiecy godzine temu bylo 12 lat.... 🤔zczeka:
ale to już dziewczyn chyba czepianie się an siłe... jak ktoś w allegro czaprak wrzuci do kategorii ochraniacze to też będzie szokujące?? Ktoś się mógł po prostu pomylić i nie tam gdzie trzeba ogłoszenie wystawić.
Wczoraj sobie przeglądałam ten wątek, i odniosłam wrażenie że nie którzy to chyba tu wstawiają coś dla zasady. Bo nie które ogłoszenia są zupełnie normalne, albo nie ma w nich nic specjalnego a już napewno"budzącego ździwienie"
a moze kon nagle sie spłoszył, jezdziec stracił równowage, chciał przytrzymac i tak wyszło? ... 🤔 bez przesady... jak dla mnie to wygląda zbyt chaotycznie na "konik staje mi dęba, rób fotke"
a moze kon nagle sie spłoszył, jezdziec stracił równowage, chciał przytrzymac i tak wyszło? ... 🤔 bez przesady... jak dla mnie to wygląda zbyt chaotycznie na "konik staje mi dęba, rób fotke"
dokładnie... nie wiemy jaka była sytuacja, a już jeździec je złe, fe i w ogóle tragiczny. Może przypadkiem tak wyszło?? Nie wiem co tu jest szokującego. Rozumiem jakby to było z fbl z jakimś cudownym podpisem, ale tak? Już chyba na siłę szukacie problemu.
moze przypadek, co nie zmienia faktu, ze strasznie zaciagniety "reczny" na pysku konia... ;/ pozatym sa takie "asy" co w pelnym galopie zaciagaja wodze " bo fajna fota bedzie" ;/ dlatego tak wrecz alergicznie zareagowalam.