Forum konie »

Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

eee..a któreś nie jest?
no a czy 12 letni kon jest??  🤔wirek:  😵
a gdzie masz tam konia w wieku 12 lat?  😲
na 3 pozycji?  🙄 Klacz huculska? inny kon ma 9 lat? nie widac?  😁
Faktycznie teraz widze ze jest wpisane 11 miesiecy godzine temu bylo 12 lat....  🤔zczeka:
Ale w opisie jest że miesięcy... bardziej bym się czepiła tych 3 i 4ro latka, bo to nie źrebaki tylko młode konie.
No wlasnie to mi jeszcze lajtowo przeszlo ale jak zobaczylam 12 lat???? A teraz 11 miesiecyt.  🙇
ale to już dziewczyn chyba czepianie się an siłe... jak ktoś w allegro czaprak wrzuci do kategorii ochraniacze to też będzie szokujące?? Ktoś się mógł po prostu pomylić i nie tam gdzie trzeba ogłoszenie wystawić.
wtedy tez bylo 12 miesiecy, a nie lat 😉 ale mniejsza z tym 😉
Wczoraj sobie przeglądałam ten wątek, i odniosłam wrażenie że nie którzy to chyba tu wstawiają coś dla zasady. Bo nie które ogłoszenia są zupełnie normalne, albo nie ma w nich nic specjalnego a już napewno"budzącego ździwienie"
jezus maria 😲
"A teraz zrób mi fotkę jak konik staje dęba!"    😵 słyszałam tak kiedyś na własne ucha  🤔
ja p*******!!!!  👿 jak widze niektorych ludzi to jestem za aborcja  👿 biedne konisko  😵
a moze kon nagle sie spłoszył, jezdziec stracił równowage, chciał przytrzymac i tak wyszło? ...  🤔
bez przesady...
jak dla mnie to wygląda zbyt chaotycznie na "konik staje mi dęba, rób fotke"
camy, Może przypadek, nie wiem. Ale wygląda nieprzyjemnie. Dlatego to tu wstawiłam.
a moze kon nagle sie spłoszył, jezdziec stracił równowage, chciał przytrzymac i tak wyszło? ...  🤔
bez przesady...

dokładnie... nie wiemy jaka była sytuacja, a już jeździec je złe, fe i w ogóle tragiczny. Może przypadkiem tak wyszło?? Nie wiem co tu jest szokującego. Rozumiem jakby to było z fbl z jakimś cudownym podpisem, ale tak? Już chyba na siłę szukacie problemu.
bez przesady...

moze przypadek, co nie zmienia faktu, ze strasznie zaciagniety "reczny" na pysku konia... ;/ pozatym sa takie "asy" co w pelnym galopie zaciagaja wodze " bo fajna fota bedzie" ;/ dlatego tak wrecz alergicznie zareagowalam.
mimo wszystko  wygląda to koszmarnie....
Azbuka ... ona zaraz mu na szyje wlezie z tym siodłem... poraszka
#77 : Dzisiaj o 11:30:42 » 
                                                          PRZYJMĘ!
Sprzęt  jeździecki. Głównie potzerbuję:
- sztybletów
- kamizelki ochronnej
- kasku
- bryczesów.
Oczywiście POKRYJĘ KOSZTY PRZESYŁKI.

Będę bardzo wdzięczna.

z naszych (wymienie , pozycze )

szkoda ze nie rozdaja sprztu 😁
Azbuka, Milusia to TA nasza forumowa Milusia :P
Ale to jest MILOSKA  😉
http://www.photoblog.pl/miloska/63263108
prawidłowe osiodłanie

o rany! nie dość, że siodło niedopasowane to jeszcze źle osiodłany  🤔wirek: 😲
O matko, taki dzidziuś? Nawet widać wyraz rezygnacji na pysiu. To się już kwalifikuje pod paragraf!  🤬
o kur...  🤔wirek:
Ci ludzie to chyba rozumu nie mają!
chętnie bym tych ludzi zabiła 🤬
to już jest choroba psychiczna
żal mi tego kucyka teraz i z kilka lat
jutro rano zglaszam do tozu.
chwała Ci...  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się