Forum konie »

Revoltowicze z Podkarpacia

Dziewczyny, ma któraś jakieś dojścia do trotów? Okolice Krosna, jacyś przydomowi stolarze, potrzebuję 🙂
Musisz pamiętać o jednej rzeczy, że takie stolarskie troty mają jedną wadę- kurzą się jak fix...
Hej dziewczyny ! Dołączam się i ja ! Melduję się z Krosna 😀
Czy ktoś ma dojście do siana w kostkach? potrzebuję
Kasia na olx jakieś ogłoszenia wiedziałam np to https://www.olx.pl/oferta/sloma-siano-w-kostkach-CID757-IDjx09d.html#ca5cd9befa i są też inne - nie wiem jakie, ile Ci trzeba. Mogę jeszcze swoich popytać czy ktoś coś
Czy są tutaj koniarze z Przemyśla i niedalekich okolic 🙂? Mam parę pytań.
Pilnie poszukiwany weterynarz z rtg  .Ktos cos ?
Pilnie szukam stajni dla konia astmatyka, na chwilę obecną może byc tylko trawa ale pasowałoby moczenie siana a w zimie możliwość sypnięcia trotów lub innego niesłomianego materaca🙂, nie musi być innych udogodnień, może być przydomowa 🙂
Jest opcja ściągnięcia na podkarpackie lek. wet. Pawła Dukacza. Chętnych proszę o kontakt na fb u Klaudia Cząstkiewicz lub numer telefonu 662 233 369
http://paweldukacz.pl/vademecum/

Polecam!
[Rzeszów]
Wstępnie mam wybraną stajnię, ale informacji nigdy zbyt wiele. 😉 Szukam pensjonatu z halą, dużymi, czystymi boksami, dobrym karmieniem i koniecznie trawiastymi padokami z maksymalnie długim czasem na dworze (codziennie) .  👀 Cena właściwie bez znaczenia, im bliżej miasta tym lepiej (tak do 30km bo jestem na razie bez swojego auta).  :kwiatek:
galopada_    z tego co opisujesz to zdecydowanie -  Leśna Wola :-)
W Leśnej totalny brak codziennego wychodzenia na padoki  😉
Mozii,  to absolutnie odpada w takim razie :|
Podbijam pytanie :kwiatek:
Galopada Janiowe Wzgórze?
Galopada, myślę że nie ma stajni, która spełni wszystkie Twoje oczekiwania.
Galopada Janiowe Wzgórze?

,

tam z padokami to  jest bardziej niż krucho 🙂 a właściwie z wypuszczaniem.
Po więcej info-pw. ;-)

A co do Leśnej- to warto dopytać, znajomi trzymają tam konie i mówią że są codziennie padokowane. Więc może zależy to od "opcji" jaką się wybiera\wykupuje :-)
krysiex213, tylko to chyba zagłębie westernu, więc chyba się tam nie odnajdziemy z Dużym 😉

brzezinka, kurcze myślałam, że jak zaznaczę "cena nie gra roli" to są szanse 😁 Wydaje mi się, że wymagam podstawowych rzeczy 🙁

Insomnia_90, poproszę o pw w takim razie 😉
galopada_, a Boska Dolina w Dylągówce? Tylko nie wiem, jak tam z wolnymi boksami teraz.
Przeprowadzasz się do Rzeszowa? 😉
mundialowa, o dzięki, zerknę! 🙂 Tak, przeprowadzamy się jesienią na minimum rok 😉

podrzucam jeszcze pw.
halo halo, szukam dostawcy sianokiszonki, wiem że trochę póżno ale potrzebuję ok 40 balotów sprawdzonej dla kaszlaka. Czy któraś poratuje informacją?
A skąd jesteś?
Rzeszów - Straszydle
Witam,

czy ktoś mógłby polecić mi jakąś stajnię w okolicy Polańczyka?

Chodzi o jednorazową przejażdżkę w teren (kilka godzin). Byle nie 100% stępa bo usnę 🙂

Z góry dziękuję
Jacyś re-voltowicze chętni na przejażdżki w tereny - okolice Brzozowa/Trzesniowa? Bardzo chętnie jakaś ekipa 🙂
W trześniowie koleżanka czasami w Dworze jest ale chyba nie ma z kim żeby jakieś dziweczyny były
🙂
Weterynarz Sandomierz, Stalowa Wola, Żabno znający się na badaniach kupna-sprzedaży
Snape,  Ostatnio parę razy robił u nas badania kupna-sprzedazy dr Kalinowski (trzeba się uzbroić w cierpliwość z terminem albo mieć szczęście że będzie w okolicy). Sama będę go brała do badania kolejnego konia jakiego będę kupowala bo mam 100% zaufania plus ma świetne podejście do koni.  Poza tym w tej okolicy nie ma weterynarzy od koni z potrzebnym sprzętem. Byli u nas różni weterynarze w latatnich latach, jeden z okolic Kielc,  ale nie pamiętam nazwiska. Z Krakowa był dr Polakiewicz, był dr Samsel, ktoś z Lublina...  Także proponuję poszukać poza podkarpaciem (chyba że pojawił się nowy weterynarz o którym nie wiem).
Hej,

poszukuje stajni w okolicach Rzeszowa z dobrym dojazdem( max 45 min z centrum) gdzie :

konie są wypuszczane na padoki/pastwiska codziennie ( nie musi być trawa i nie musi być na cały dzień, ale jednak żeby koń wychodził)
boksy są sprzątane częściej niż raz na miesiąc 😵
jest normalnej jakości owies,siano i słoma ( nie wymagam top quality, ale też żeby to nie był to totalny syf którego inne stajnie nie chcą )😵

Stajnia musi być z halą( która nadaje się do użytku tj.jest polewana !) i placem zewnętrznym. Nie zależy mi na terenach. Cena nie ma znaczenia.Dwa ogony.

Może jest jakaś stajnia o której nie wiem? i mi umknęła?  Albo się łudzę, że taką znajdę, ale chyba wymagania nie są wygórowane. (JKS  Pogórze, Janczar pstrągowa, dylągówka odpada )

Chętnie na pw ;-)
Kameralna stajenka w miejscowości Poręby Kupieńskie ( 25 km od centrum Rzeszowa )
[CIACH] - sio do ogłoszeń.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się