Czy ktoś coś wie o jakimś rajdzie organizowanym końcem kwietnia/początkiem maja na koniach niehuculskich 1-4 dniowym? Będę wdzięczna za wszelkie namiary, bo oprócz Odrzechowej i Stanicy nie znalazłam narazie nic
Cześć Wam, Czy ktoś z jest mi w stanie powiedzieć czy w Bieszczadach, w okolicach Wołkowyi/Polańczyka/Bukowca itp znajduję się jakaś stajnia lub gospodarstwo oferujące jazdę konną ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc 🙂 Pozdrawiam i życzę miłych wakacji
monia, gdzie dokładnie? Jaka stajnia? Może miałabym kogoś. 😉
W Dylągówce stajni Boska dolina. Nie mam pojęcia gdzie to jest, więc liczę na was 😀 Potrzebny trener dla dziewczyny, konia, wprowadzenie w skoki. Obydwoje młodzi, więc zależy mi aby ktoś wyrobił im dobre podstawy. Fajnie by było gdyby ktoś siadł na młodego i powiedział jak pracować. Współpraca na dłuższy okres czas.
Przecież w Dylągówce jest Marek Bęben, a Patrycja Frąk kilka kilometrów dalej (czyli forumowa mozii). Jeżeli chodzi o Marka to ja korzystam z jego usług, bo w stajni ostatnio bywam raz na miesiąc w zasadzie zapłacić 🙂 Jestem bardzo zadowolona, kobyła chyba też.
Cześć 🙂 Nie ma ktoś ochoty na sesje zdjęciowe? Jestem 3 tygodnie w okolicy Krosna - Iwonicza - Rymanowa - Sanoka i pofociłabym 🙂 Może ktoś trzyma konia w okolicy?
Cześć, przychodzę z zapytaniem. Potrzebuję sprawdzonego lekarza weterynarii do przeprowadzenia badań TUV kupno-sprzedaż. Sprawdzałam w liście weterynarzy z Podkarpacia, jednak - jako że nie jestem tutejsza, te nazwiska niewiele mi mówią 🙂 Możecie kogoś z czystym sumieniem polecić?
salkada, dr często bywa na podkarpaciu, na Twoim miejscu próbowałabym go namierzyć telefonicznie. Jakbym kupowała konia to nie wzięłabym do badań kupna-sprzedaży nikogo innego z naszego ani sąsiednich woj. 😉 W okolicy Stalowej Woli, Sandomierza nie ma nikogo.
galopada_, zapomniałaś wspomnieć, że czasem doczekać się na Kalinowskiego jest naprawdę ciężko. 😉 i cóż, ja bym go w życiu nie wzięła do badań kupno-sprzedaż, ale to już offtop, każdy ma swoje doświadczenia. 😉
salkada, do pięt na pewno dorasta p. Monika Szubart, ma dobry sprzęt, świetny fachowiec i do tego jest słowna i punktualna, a jak coś się wydarzy to dzwoni i przesuwa wizytę. 😉