Ja informuję, że będę na 100% na zawodach w Wierzawicach 😉. Będzie mnie łatwo poznać, bo mam plaster pod okiem i wyglądam, jakbym dostała w twarz 😁. Myślę, że więcej sierot z podbitym okiem i zaklejonym policzkiem, nie będzie 😁. Więc śmiało do mnie podchodzić! Jak nie będę się kręcić przy koniach, to będę zapewne robić zdjęcia 😉.
Ja informuję, że będę na 100% na zawodach w Wierzawicach 😉. Będzie mnie łatwo poznać, bo mam plaster pod okiem i wyglądam, jakbym dostała w twarz 😁. Myślę, że więcej sierot z podbitym okiem i zaklejonym policzkiem, nie będzie 😁. Więc śmiało do mnie podchodzić! Jak nie będę się kręcić przy koniach, to będę zapewne robić zdjęcia 😉.
break, ja będę z koniowatym jednak 😀 Także na pewno się spotkamy 🤣
Ja byłam wczoraj, ale wpadłam i wypadłam, bo moje dziecię zrobiło bunt. Widziałam jakiegoś małego chudego konika z bardzo fajnie przyklejoną laską na grzbiecie. Startowała raz, bezbłędnie. Za chwilę drugi i miała zrzutkę na pewno jedną. I tyle. No i widziałam też dmuchaną zjedżalnię. 😤
pokemon, siwy konik? jeśli tak to Ola Szpatuśko na Birmance, najwięksi zapitalacze w OPP 🙂 ewentualnie na tym drugim, ciemnogniadym kucu/hucułku - bo nie wiem co to za rasa 🙂