gwash miałam jak zakładałam tu konto z 2 lata temu, myślałam że na chwile, poczytam gdzie kurs instruktorski najlepiej robić i sobie pójdę 😂 potem wciągnęło mnie to forum tak,że jest prawie nałogiem i codzienną obowiązkową lekturą, a jak już coś chciałam napisać to poprzedni nick kojarzył się raczej tylko z jednorożcem i różową tęczą 😂
Super! 🏇 ja będę na 80% jako luzak przez wszystkie dni 😉. O ile moje plany wypalą i nie pogubię się w czasie przesiadek pociągowych i nie pojadę na 2 koniec Polski 😁
no coz moglabym powiedziec ze po koniach mnie rozpoznasz ale Łaty nie bedzie na zawodach to sie nie bedziemy w oczy rzucac 😁 mozliwe ze bede luzakowala kolezance i troche trenerowi
no dobra wszędobylska z aparatem się bedzie meldować, nie ma bata, mam ok 30 km więc codzienność wymuszona, niech sobie inni prowadza jazdy przez 3 dni 😉 uwaga w naszym rejonie panuje bąkowszczyzna wiec uzbroić się proszę w odpowiednie środki przeciw 😉
Mozii Ciebie to na pewno poznam, a jak już Siwego zobaczę, to na pewno 😎. Ja jeszcze pewności nie mam, póki co rozmyślam nad transportem jeszcze. m.indira jakby była taka możliwość, to ja poproszę jakieś ładne zdjęcia, choć będę tylko szarym luzakiem 👀. Zawsze chciałam mieć udokumentowaną moją 'pomoc' 😉. A co do bąków, niestety wiem co to znaczy... 😵
breakawayy No to jak mnie wypatrzysz to podejdź od razu 😀 Czy będę z Siwym okaże się po tym weekendzie. Niby już jest po terminie zgłoszeń, ale może się uda zaklepać boksik jeszcze 😉 A jedziecie na 2 czy 3 dni?
Super, co raz nas więcej 🏇. Jeżeli ktoś kojarzy Asię Więcław (startuje z Wierzawic) to ja będę przy jej koniach 😉. Ja średnio ogarniam, więc śmiało do mnie podchodźcie :kwiatek:
Ja bym się z chęcią wybrała do Wierzawic w któryś dzień, jeśli tylko małżonek zaopiekuje się młodym to z chęcią... Póki co wybieram się w nd na OPP do Leśnej Woli, a może w sobotę też na chwilkę z młodym... na spacer, ktoś się wybiera do Leśnej?
Mozii i nie zabraknie pewnie "... a wiecie że Ostka..." 😉 niestety bedzie tylko obserwatorem... no tak, ja mam nr do break, wrazie w, bedzie słychać jak dzwonię to sie szykuje loża szyderców nie ma co...