"bliżej" Wam do Lublina 🙂 no fakt, że większość imprez na Podkarpaciu, a właściwie niemal wszystkie to 3 ośrodki: Glinik, Zabajka i LW + do tego czasem dochodzą Wierzawice, ale generalnie centralna i południowa część regionu. Hmmm choć czasem chyba jeszcze Pustków się trafiał, ale w tym roku, to nie wiem czy coś tam będzie.
A w Lublinie nie widziałam zawodów w Janowie Lubelskim - "odpuścili" już całkiem, bo w zeszłym roku też nie mieli Mistrzostw.
bo w Janowie w miejscu gdzie byly zawsze te duze zawody to teraz powstaje jakis osrodek nad zalewem. bylam na wakacjach i po tych drewnianych stajenkach gdzie zawsze stały konie nie ma sladu a są jakies fundamenty 🙁
Podobno po drugiej stronie drogi ma być parkur(tam były boiska z tego co pamiętam). Ale co z tego wyjdzie to się okaże.. 🙄 W każdym razie atmosfera tam niepowtarzalna, zawody też przygotowane rewelacyjnie, szkoda by było, jakby nie wróciły do kalendarza 😕
[quote author=galopada_ link=topic=1843.msg1371681#msg1371681 date=1334383500] nos nam inseminuje Guzy 😉 [/quote] Galopada, a możesz mi dać jakieś namiary na niego? 🙂
nos, podaję numer do dr Guzego : 661940230, tylko nie wiem czy jeszcze aktualny 🙂 a do inseminacji też polecam dr Janusza Filipa, specjalizuje się właśnie głownie w rozrodzie i ma dużo szkoleń za sobą. Mam z nim stały kontakt i wiem, że ciągle pogłębia wiedze w tym zakresie 🙂 Poza tym bardzo fajny kontaktowy człowiek.
Kochani, potrzebuje namiary na kogoś kto sprzedaje bardzo dobre siano, cena w zasadzie nie gra roli, ale nie może to być żaden syf okolice Ustrzyków Dolnych itp. (może być dalej). Bardzo proszę o pomoc :kwiatek:
w Zabajce miały być egzaminy końcem maja lub początkiem czerwca, ale pewnie nie będzie. W LW były w kwietniu, więc nie wiadomo kiedy następnym razem. Egzaminy są jeszcze Gliniku u Uchwatów, pewnie będą na wakacjach.
szukam stajni żeby wstawić 4 konie, okolice krosna tak do 60 max. Czy ktoś może coś polecić? Uchwaty, Lalin to wiem, może być kameralna stajnia, prywatna. Ktoś coś może polecić?
Witajcie, wybieram się w połowie lipca na kilka dni do Jarosławia, szukam stajni gdzie można by było pojeździć, ew zobaczyć piękne podkarpackie tereny 😀 Polećcie coś w miarę niedaleko od Jarosławia 😀
Jako że 3 tygodnie wakacji spędzę w domu właśnie na podkarpaciu, planowałam jeździć tam konno. Jedyną stajnią w okolicy jest stajnia w Hawłowicach. Ktoś z was tam był? Jak owa stajnia się sprawdza? Jakie konie? Bo ja tam byłam tylko ogólnie, obejrzeć ośrodek, nigdy natomiast nie wsiadałam.
Prosimy o przyznawanie się, kto tam jeszcze z re-volty stoi/bywa? Koniara 79 to wiem i kto jeszcze? Właścicielka Hermesa też tu chyba bywała? Teraz mam bliziutko, no zobaczymy co się uda zrobić z koniem, niemowlakiem i aktywnym 4,5 latkiem 🙂