Forum towarzyskie »

Pomysły na rocznicę - coś extra!

Moi rodzice mają w kwietniu 30. rocznicę ślubu. Chcemy z bratem zrobić im z tej okazji coś extra i mamy na to ok. 2 tys. Najchętniej jakaś wycieczka, może w weekend majowy? Ale może być też jakiś romantyczny pakiet, cokolwiek. Moi rodzice to typ aktywnych optymistów, raczej otwartych na nowe wrażenia 🙂 HELP!
może profesjonalna sesja zdjęciowa albo lot balonem  😉
Haha, z tą sesją to pewnie kiepski pomysł 😀 Ale lot balonem?? Super, zaraz poszukam gdzie takie coś jest możliwe 😀
A może SPA ?
jest taka opcja romantyczna dla par.
Chyba nie, bo mój tata ma problemy ze skórą i może kiepsko by się czuł jakby go jakaś laska w bikini masowała i zauważyła 😉
Aaa, już zarezerwowałam lot balonem nad Krakowem 😀!! Ale się cieszę! Oczywiście ja i mój brat też lecimy, bo tylko 200 zł trzeba dopłacić. Ale się cieszę 😀

Temat w sumie można zamknąć, re-volta bezcenna jak zawsze 🙂😉
Jako, że mam problem z wysyłaniem pw, to piszę tu:
Dzionka, czy mogłabyś mi na pw napisać (z dochodzącymi już nie ma problemu ; ) chyba ; ) ), gdzie, u kogo zarezerwowałaś ten lot? Że tak się wyrażę, to jest "mój" teren ; )
Dzionka, może do tego coś już bez Was? 😉 Jakaś kolacja na Wasz koszt (jeśli została jeszcze jakaś kasa z lotu oczywiście)?

Ile sobie liczą za taki lot? Może być na pw 🙂

A tematu nie zamknę, pewnie się jeszcze przyda 🙂
1999 zł- Dworcika- jest napisane an stronie, ktora podala Notarialna.  😉
O... sorx  😡 Z braku czasu nawet nie zerknęłam na linki 😉 Dzięki  :kwiatek:
A ja kiedyś miałem pomysła na prezent dla kumpla na jego 15-tą rocznicę ślubu. Pomysła zrealizowałem: ładna ramka a w niej ozdobna karta z tekstem: " Gdybyś 15 lat temu zrobił, co trzeba, już dziś wychodził byś na warunkowe. A tak masz dożywocie."
Od tamtego czasu pijam u nich tylko to, co sam przyniosę i nie spuszczam tego ani na chwile z oczu.
Dworcika, mój brat już się wprowadził, ja się właśnie wyprowadzam, więc tak sobie pomyślałam, że rodzice umrą ze szczęścia jak pojedziemy we 4 gdzieś na weekend 🙂 Cena spora, ale myślę, że warto, skoro to aż 30ta rocznica...

srzeszynopotek - chyba nie kumam tego napisu 😀
A ja kiedyś miałem pomysła na prezent dla kumpla na jego 15-tą rocznicę ślubu. Pomysła zrealizowałem: ładna ramka a w niej ozdobna karta z tekstem: " Gdybyś 15 lat temu zrobił, co trzeba, już dziś wychodził byś na warunkowe. A tak masz dożywocie."
Od tamtego czasu pijam u nich tylko to, co sam przyniosę i nie spuszczam tego ani na chwile z oczu.

Boskie 😂 👍
strzeszynopitek  😂

dzionka świetny prezent wybrałaś  😉 mam nadzieję że rodzice nie mają lęku wysokości  😀
smarcik ja też mam w sumie taką nadzieję ^^ Myślę, że będą w szoku jak im wręczymy zaproszenie 😀 Ale przecież o to chodzi, w końcu raz ma się 30. rocznicę ślubu!
Dzionka, jakby ją udusił w dniu ślubu, dostał by max. 25 lat. Po 15-tu latach mógłby wyjść na warunkowe za dobre sprawowanie.
O matko 😀 Nie wpadłam na to 🙂
Dzionka - taka córka to skarb 🙂 świetny prezent
Hihi no bez przesady 🙂 Należy im się, są moim zdaniem parą prawie-idealną, a jeszcze jak popatrzeć na staż.. Zazdroszczę im szczerze 🙂
No 30 lat to szmat czasu 🙂 ciekawe czy ja tyle wytrzymam z moim mężem  😁
moi rodzice mieli w tamtym roku 40 rocznice poznania... takim to tylko pozazdroscic.... 😉

Dzionka pozdrow Rodziców 🙂 !
No ja nie wiem jak ludzie to robią, ale widocznie DA SIĘ, więc trzeba być dobrej myśli 🙂

Mery, pozdrowię 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się