Moi rodzice mają w kwietniu 30. rocznicę ślubu. Chcemy z bratem zrobić im z tej okazji coś extra i mamy na to ok. 2 tys. Najchętniej jakaś wycieczka, może w weekend majowy? Ale może być też jakiś romantyczny pakiet, cokolwiek. Moi rodzice to typ aktywnych optymistów, raczej otwartych na nowe wrażenia 🙂 HELP!
Aaa, już zarezerwowałam lot balonem nad Krakowem 😀!! Ale się cieszę! Oczywiście ja i mój brat też lecimy, bo tylko 200 zł trzeba dopłacić. Ale się cieszę 😀
Temat w sumie można zamknąć, re-volta bezcenna jak zawsze 🙂😉
Jako, że mam problem z wysyłaniem pw, to piszę tu: Dzionka, czy mogłabyś mi na pw napisać (z dochodzącymi już nie ma problemu ; ) chyba ; ) ), gdzie, u kogo zarezerwowałaś ten lot? Że tak się wyrażę, to jest "mój" teren ; )
A ja kiedyś miałem pomysła na prezent dla kumpla na jego 15-tą rocznicę ślubu. Pomysła zrealizowałem: ładna ramka a w niej ozdobna karta z tekstem: " Gdybyś 15 lat temu zrobił, co trzeba, już dziś wychodził byś na warunkowe. A tak masz dożywocie." Od tamtego czasu pijam u nich tylko to, co sam przyniosę i nie spuszczam tego ani na chwile z oczu.
Dworcika, mój brat już się wprowadził, ja się właśnie wyprowadzam, więc tak sobie pomyślałam, że rodzice umrą ze szczęścia jak pojedziemy we 4 gdzieś na weekend 🙂 Cena spora, ale myślę, że warto, skoro to aż 30ta rocznica...
A ja kiedyś miałem pomysła na prezent dla kumpla na jego 15-tą rocznicę ślubu. Pomysła zrealizowałem: ładna ramka a w niej ozdobna karta z tekstem: " Gdybyś 15 lat temu zrobił, co trzeba, już dziś wychodził byś na warunkowe. A tak masz dożywocie." Od tamtego czasu pijam u nich tylko to, co sam przyniosę i nie spuszczam tego ani na chwile z oczu.
smarcik ja też mam w sumie taką nadzieję ^^ Myślę, że będą w szoku jak im wręczymy zaproszenie 😀 Ale przecież o to chodzi, w końcu raz ma się 30. rocznicę ślubu!