idź do 'kurnika' i za oknem kliknij na gwiazdkę 😉
A ja nie wiem co z meteorem zrobic Juz wieem, juz wieem :P
do piecyka i podgrzac🙂a potem jak z podkowami
Zmienił się i mam jakąś łopatkę, ale nie wiem co dalej. Ciemna jestem :P
lopatka wez papu z worka i do zloba🙂
Ah dzięki Karla 🤣 Odleciał! 😀 🤣
popatrz w instrukcje po falach czyli wodzie masz co? gwiazdkę szukaj gwiazdki edit. oj przepraszam, nie odświeżyłam strony
A ja nie wiem jak podgrzac podkowy 🙁(
z boku pieca masz instrukcje- wg. niej ustawiasz wajchy wczesniej wciskajac guziczek
Mi chodziło o to,że nie wiem jak te podkowy tam wsadzić 🙁
otwierasz piec klikasz w podkowe, zobaczysz ze przenosi sie z paska w kierunku pieca klikasz zeby ja tam upuscic zamykasz piecyk i heja🙂
nie moge podrzac tego paskudnego meteotytu a robie jak z podkowami a jest taki sam i kon nie chce zjecs marchewk 🙇
Arya ale do meteo jest inny sposob- masz na mapce z kuferka- inaczej wajchy ustawiasz
moj tez odlecial. hip hip huraaaa lubie takie gry na odstresowanie
Ja nie moge piecyka otworzyć i się poddałam 🙁(
kliknij na gałeczkę. Musi być wyłączony!
http://neutralxe.net/esc/xmas_esc2_play.html świąteczna barzo przyjemna gra 😀 własnie skończyłam 😉 <mam nadzieję, że nie było 👀>
amnestria lampką pomarańczową trzeba wymrugać morsa tak? jedną długą i trzy krótkie? I jak ściagnąć książkę z góry?
ja znowu nie wiem co robić wsadziłam pomarańczową żarówkę do lampki, podłączyłam do kontaktu, łóżko się schowało zebrałam: dzwonek, ciasteczko 🤣, fiolkę z jakimś żółtym czymś, kubek, kabelek (podłączony), pomarańczowa żarówka (zamieniona).
ja mam to co karolinag4 plus jeszcze bałwanka i jakis dziwny element, nie mam pojecia co to. i nie wiem co dalej. nei bardzo ta instrukcje rozumiem
ja już wyszłam z tego 😵 nie udało mi się 🤦
ja jeszcze nalałam wody do kubeczka i znalazłam młotek, a jak podłączyć ta lampkę?
Skąd masz młotek? I jak otworzyć sejf? Ja też wyszłam, ale może wrócę...
Strzyga też myślałam, że to coś z morsem 🤣 nie wiem jak to nazwać... coś jak czytnik. ale to później jest potrzebne. Książka..? takie małe coś za kratkami? Musicie pokombinować z komputerem. Plik nazywa się key.cośtam czyli coś otwiera. Macie kolory czerowny, zielony, czarny, żółty, niebieski. Gdzie je jeszcze widziałyście? Jak klikacie na kompie na te prostokąciki przy różnych konfiguracjach wyświetlają wam się numery.
Młotek mam bo otworzyłam szafkę pod zlewem- szyfr z komputera😉
No właśnie i co dalej 😀 mam młotek kubek z wodą lampka się świeci 🙂 Po co jest ta nebieska strzałka pod kalendarzem?
żeby pokazać ze na górze coś jest;] hehe a ja juz mam choinkę;]
ooo dzięki🙂 a jakk to dostać
aniaaa góra jak góra, ważne jest co na dole 😉 proponuję przyjrzeć się bliżej podłodze w pewnej częsci pokoju