Edytka, ja tu chyba nic nie łapię. Mam baterię, jakiś ee... pędzel, gwiazdkę, trójkącik i jakieś biało-błękitne niewiadomoco. Trójkącika i tego "czegoś" użyłam, ale totalnie nie wiem co dalej.
spisuj wszystkie cyfry, razem z informacją na jakim kształcie o jakim kolorze były te cyfry zapisane (jedna jest z tyłu tego błękitnego pilota). baterię na razie trzymaj.
pootwieraj wszystkie szuflady i popatrz na nie od góry i od doły 😉
Aaaaa... chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy. Pod miśkiem coś się świeci, ale nie jestem w stanie na to kliknąć nijak ?? Za szafa widzę jakąś kartkę, ale też nic z tego.... 😅 Mam kartkę, działanie itd. idę dalej.
edit.... Ha!! Mam jakąś przedziwną niebieską książeczkę, magnes i kłódkę. Ciekawe...
edit... Dlaczego nie mogę wyciągnąć tego serduszka zza książki ??
mam nitke z pupy misia, szpadelek o farby wyciagnelam wskaznikiem kartke mam bateria i pilota no i dwa symbole otworzylam kluczem 1 szuflade i dalej stoje😀
kółko jest w szafce zamkniętej na kluczyk a kluczyk jest chyba w książce z origami 🙂
ja wyszłam 🙂 🙂 edit: ale utknęłam tutaj http://neutralxe.net/esc/xmas_esc2_play.html mam młotek wymieniłam żarówke, mam kabel do lampki, nie wiem jak wydostać to cos w kratce u góry
gacek 🙂, kabelek do lampki za szafkę. W szufladzie w biurku jest książka, na końcu działanie, wstukaj je do kodu przy lampce. dalej nie wiesz. pod obrazkiem jest kod morsa, próbuje go wydzióbać lampką, ale nic sie nie dzieje. A skąd masz młotek?