Forum towarzyskie »

Gry ,,Wyjdź z pokoju"

idź drogą do drzewa z zielonym ogonkiem i potraktuj je kijaszkiem, wyleci 5 centów i bonus  😁
Skonczylam  🏇

Nie wiem,tylko po co byla ta ryba,bo zostala ona kolo kota,na patyku i chyba nic sie nie stalo,chyba,ze ja pod moja nieobecnosc zjadl  😁
kurde wylecialo kurczatko w wezu jak je stamtad wyjac? i jak tego balwana za chata znalezc? bo nie wiem jak  obejsc chate🙁
Weza posypujesz pieprzem,ktory masz w szufladzie w domku.Domku nie obchodzisz,tylko jak wyjdziesz klikasz na prawo od wejscia.
Ja teraz to mecze

http://gry.poszkole.pl/gra/zagraj,Luxury_Office,177370,1,1.html

fajna grafika/obrazek  😀
Aventia,jak Ci idzie?Ja utknelam  🤔

Powinnam sie wlasnie uczyc do egzaminu  😫
Przeszłam.

teraz gram w to :
http://gry.poszkole.pl/gra/zagraj,Hunted,177327,1,1.html

mroczne 😀
Te gry najwyrazniej nie sa mocna strona,a co za tym idzie myslenie 🤣

Po co jest ten pilot,pineski i reszta?
Jedyne co zrobilam to wpisalam haslo na kompie.Pomozesz  :kwiatek: 😉
Napewno musisz otwqorzyc drzwi tej duzej szafy. Tam bedzie kluczy,chyba do wyjścia Musisz uzbierac wczesniej kawałki papieru, i ulozyc na duzej białej tablicy. Odczytac hasło i wpisac do tego a"la telefonu czarnego na scianie.
mroczna gra..ciemno! mam kabel i co dalej 🤔
Jesli dobrze pamietam, to musisz wyjsc przed dom i w lewo. I tam bedzie "skrzynka z prądami". I tam chyba ten kabelek jakos podłączyć.. Gdzies jest chyba drugi kabelek i jego w pokoju podłączasz do kontaktu, obok włącznika swiatla.
no ja to juz zrobilam i dalej nie działa  👀
Masz 2 kable prawda ?  Jeden podłącz na dworze, drugi w domu do kontaktu. Wcisnij światło. Jesli nie dziala to pewnienie włączyłaś tego pudla na zewnątrz. Takie pionowe kreseczki są. Wciśnij 2. Bodajże licząc od lewej to bedzie 2 i 4/5(przedostatnią).
Świąteczna 3 - mam kijaszka, węża z kurakiem, dwa bałwanki (za dom ni chu chu nie mogę kliknąc nigdzie) kuraka od kota w garści... Utknęłam kompletnie...
Faaajne fajne zatrzymałam się na momencie gdy trzeba było "odkurzyć" kod... Co teraz? 🤔
Dobra, znalazłam klucz, weszłam do domu i nie mogę znaleźć gwiazdki, żeby otworzyć kraty... Pomoże ktoś? I czy ostatnia szafka po prawej się nie otwiera?>

edit: dobra mam 😎
Zamknięte drzwi mam jakąś notkę, łom, talerz, latarkę, baterie jakaś chustkę... i co ja mam z tym wszystkim zrobić? 🤔
Chustkę to Ci powiem, że za tymi kartonami trzeba odkurzyć o.o
edit: łomem przesuwasz biurko... i tam są takie guziczki ale jeszcze nie wiem po co
Zrobiłam to co ty i głupio mi się o każdy krok pytać ale teraz to już serio nie mogę ruszyć. 😡
Mam tort, 4 kuraki + 1 zamrożony, wędkę i kilof. Gdzie są zapałki, jak zrobić ognisko? Jak złapać rybę? : (

Dobra, kurak dostał ciacho... ale co z zapałkami?
Wędka jest w piwnicy chyba... byłaś tam?
Kurcze.. na razie znalazłam jakąś ksiązkę z poezją dla dzieci na regale, i w tym samym miejscu kartke na święta.
Wędkę mam, tylko ryby złowić nie mogę ; ) I nie wiem, gdzie zapałki są i jak zrobić ognisko 👀

Mam rybę  😅 . Ale co z ognieskiem?
No jak to nie mozesz złowić? Ona tak pociąga delikatnie i dopiero jak ci się tak głębiej zanurzy to szybko wyciągasz 😁
Ognisko sam sobie kotek zrobi jak mu rybę dasz!
Rybę w końcu wyciągnęłam, tak pomyślałam, że poczekac trzeba ; ) A to idę kota szukać 👀

Mam kota... I zero pojęcia, co po rozmrożeniu ptasiora zrobić...
Jestem w drugim pokoju, klucz jest w schowku pod guziczkami  😅
Hasło to brakujące numery w tym kodzie za kartonami
A mi została tylko gwiazdka, która pewnie jest w piwnicznym kufrze. Ale nie mogę znaleźc klucza...
Jest chyba za kufrem. Tam jest ta grota i jak sobie światło zapalisz (zapałkami?) to bedzie klucz. Ale nie jestem pewna.

Papi i co teraz? Byłam w łazience i pograłam so bie na klawiszach ale nic odkrywczego nei zrobiłam..
Nie, tam tylko kurak jest ...
Nie chce psuc wam zabawy, ale nie latwiej zapytac wujka googla? wystarczy wpisac nazwe gry i wyskakuja solucje, pisane i z youtuba, do wyboru do koloru.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się