Napewno musisz otwqorzyc drzwi tej duzej szafy. Tam bedzie kluczy,chyba do wyjścia Musisz uzbierac wczesniej kawałki papieru, i ulozyc na duzej białej tablicy. Odczytac hasło i wpisac do tego a"la telefonu czarnego na scianie.
Jesli dobrze pamietam, to musisz wyjsc przed dom i w lewo. I tam bedzie "skrzynka z prądami". I tam chyba ten kabelek jakos podłączyć.. Gdzies jest chyba drugi kabelek i jego w pokoju podłączasz do kontaktu, obok włącznika swiatla.
Masz 2 kable prawda ? Jeden podłącz na dworze, drugi w domu do kontaktu. Wcisnij światło. Jesli nie dziala to pewnienie włączyłaś tego pudla na zewnątrz. Takie pionowe kreseczki są. Wciśnij 2. Bodajże licząc od lewej to bedzie 2 i 4/5(przedostatnią).
Świąteczna 3 - mam kijaszka, węża z kurakiem, dwa bałwanki (za dom ni chu chu nie mogę kliknąc nigdzie) kuraka od kota w garści... Utknęłam kompletnie...
Dobra, znalazłam klucz, weszłam do domu i nie mogę znaleźć gwiazdki, żeby otworzyć kraty... Pomoże ktoś? I czy ostatnia szafka po prawej się nie otwiera?>
No jak to nie mozesz złowić? Ona tak pociąga delikatnie i dopiero jak ci się tak głębiej zanurzy to szybko wyciągasz 😁 Ognisko sam sobie kotek zrobi jak mu rybę dasz!
Nie chce psuc wam zabawy, ale nie latwiej zapytac wujka googla? wystarczy wpisac nazwe gry i wyskakuja solucje, pisane i z youtuba, do wyboru do koloru. 😉