jak rozmrozic tego kurczaka? a moze to nie kurczak? ta zolta kulka? i co z tortem? nie wiem jak poustawiac te guziczki na tych tabliczkach? widze zwiazki z guziczkami na balwankach ale jak to ulozyc? aaaaa i jak zlapac tego kuraka co ucieka do klody? 😉
Kurakowi musisz dac 2 ciastka. Bedzie gruby i nie ucieknie. Ale to chyba później troszke. Ten zamrozony to kurczak, rozmrozisz go przy ognisku które kotek rozpali,ale to chyba tez potem.. Wpierw musisz zejśc do piwnicy. Otworzy sie zejscie jak ulozysz te "guziki". Znajdź 3 bałwanki po terenie,zapamietaj jak maja guziki ustawione i odpowidnio w pokoju za fotkami je ustaw. Otworzy Ci sie piwnica automatycznie jak dobrze je ustawisz 🙂
bylam juz w piwnicy. teraz probuje cos zlowic. co mam wsadzic na wedke, bo tak bez niczego nic nie chce sie zlowic. mam 4 kuraki, jednego zamrozonego, kilof i wedke
WRrrr... nie umiem grać w takie coś ale sie zawzielam ze to przejde! Ustawiłam te guziczki za obrazkami tak jak powinny być i mam 3 kurczaki i tort. I nie mam pojecia co teraz