ha ha to odejmijcie ten pierdolnik od napisu ktory widzicie, wpisac to jako adres (doslownie calosc bez tych dwoch podkreslen) i dawac dalej ja przeszlam do 8 ale przezornie nei przygladalam sie jej bo musze cos porobic a to ciaaaagnieeeee....
nie masz laczyc one sa polaczone masz ten wierszyl juz? przeszlas 7 obrazkow? jak tak to po prostu to samo co wyciagnelas z "cnot" na obrazkach wyciagnij z przyporzadkowanych grzechow
Tylko właśnie się dowiedziałam z forum ze trzeba znaleźć liste grzechów podaną przez gre a nie tak po prostu z google i dlatego siedzę i myślę wciaż nad tym.
Mam 7 cnót, i te literki i z tego co rozumiem to musze wyciągnać też literki z grzechów...
a pamiętasz jeszcze tą gre z pierwszej chyba strony tego watku? VERDIN CZy coś takiego..?? Ja utknęłam bo nie mogłam zdjac kocyka z trupa :P a nikt tu nie zagląda i nie mam się kogo zapytać XD
no właśnie nie zauważyłam tego.. Czytałam ze zielona kostka jest w kocyku trupa i ze trzeba kliknąć w nogi i kocyk spadnie a mi to nie wyszło!! Klikam i klikam i nic!! To właśnie ta viridian 🙂
A wracając do naszej kochanej gry. Poziom 8.... powrót do OZ :P Strzałka powinna wskazywac hdzie zacząć.... i w którą stronę iśc. Ktoś już odkrył w która stronę?? :P Bo ja nie
hej ho! jak masz powrot do oz to po co pytasz :P masz poziom 9 😉 a to chodzilo o to ze trza zaczac w lewym gornym rogu i zrobic poczatek 8 to ci wyjdzie slowo back, wiecej to juz domysly na podstawie kodu zrodlowego u mnie byly 😉 a 9 to jeszcze nie ruszalam, ale zaraz pewnie rusze bo mnie nia atakuja 😀
taa jak ta odpowiedź była logiczna to ja jestem nie wiem co :P Nic nie wynikało z tej ramki. Gdyby nie twoja podpowiedź z back i kodem źródłowym to chyba bym się poddała :P
dlatego podpowiadalam na poczatku, bo jak sie przejdzie irytacje to jest uzaleznienie 😀 a co do "dalej" to ta gra jest na pare... miesiecy... z podpowiedziami idzie szybciej ale mimo to myslalam ze to jak w ringu... wciagne kogos to moja klatwa pusci, ale niestety... 😀
No.12 😀 pomoc do ktorejs potrzebna? Jak tak to pisac co macie to bedzie latwiej 😉
edit Burza na czarnej planszy odpowiedz jest wprost podana... rozjasnij monitor lub obrazek zapisz i w jakims programie
do 10... odpowiedz jest w winampie :], cytat pomaga zalapac gdzie patrzec, nie ma poza tym znaczenia... podpowiem ze haslo jest w pionie 😉
dwa slowa pisane razem no i juz porzadniejsza podpowiedz.... I to i 😀 +to co doedytowalam do poprzedniego posta w miedzyczasie
do 8 w sumie juz sporo podpowiedziałam, przeczytaj 😉 od rogu rysujac 8 wychodzi pierwsze słowo, słów jest 3 liter 8, ostatnie słowo swieci sie jasno, a sens podany w kodzie zródlowym strony