ha mam. na szafce jest cos jeszcze 😅 skonczylam 👀
tym ostrzem klikalam po calej szafce i sie pokazalo 😉
ok wykręciłam śrubkę z lampy i wsadziłam ją w tą deske koło dziury.. 😀 Co dalej??
ja też 😉 teraz gram w to z mojego ostatniego linka, skomplikowane jakieś 😡
tez ja wlasnie mecze. zebralam wszystko z tego pomieszczenia ( 8 przedmiotow) wyszlam do samochodu i nie wiem co robic... edit. a mam jeszcze 9 rzecz i 10 ktorej nie moge wyjac
wyszlam z tego ze zwierzatkiem teraz ruszam do tego z linka 😲
tez to zaczynam, ale nie wiem jak uzyc tych przedmiotow co mam. nie moge wyciagnac niczym klucza. i nie moge tego kabla za sciany jakos zdjac
mhm mam 8 przedmiotow i nie wiem co dalej😀
ja mam 10 i nie wiem jak ta klodke otworzyc. odkrecilam srubki
ja mam 10+ baterie włożone do voltomierza 😀 edit: Sigma popatrz na kolory na kłódce, a potem na mapę 😉
mam 9- dwa klucze 3go nie umiem wyjac z za szafy, jakas instrukcje, voltomierz olej pilke srubokret i lom..czego mi brakuje??
Nie wiem jak Was, ale mnie strasznie irytuje ten ludek, które przechadza się na dole koło auta 😁 Mówię o linku wstawionym przez smarcik 😉
mam 11 przedmiotow -jak sie wklada baterie do voltomierza?
mnie też on irytuje, próbowałam go zabić nożykiem, ale się nie da 🙄 🤣Karla po prostu weź baterie i najedź nimi na voltomierz 😉
wyszłam !!! ale w taką durną dawno nie grałam😀
jejku wykoncza mnie te gry 🍴utknelam nie mam wizji co dalej 😫 kibirka mow mow !!
Kibirka mówisz o tej ze zwierzakiem, czy tej nowej? 😀 edit: wyłączyłam bezpiecznik, mam kabel, wyjęłam wszystko zza szafy.. nie wiem co z tą czerwoną skrzynką 🙄 ups, znowu edit: wyszłam 😁
laski help! mam 11 rzeczy jaki bezpiecznik jaka klodka?? tez kcem wyjsc😀 i co z samochodem?
samochód jest tak dla picu 😉 po prawej stronie wisi taka biała skrzynka na kłódkę, musisz tam wejść, otworzyć kłódkę, sprawdzić bezpieczniki i wyłączyć jeden z nich 😉
Karla, Smarcik ja o tej poprzedniej mówię, tej nawet nie zaczynałam bo muszę wstać o 5 wiec nie wiem co tu jeszcze robię heheh
voltomierzem sprawdzic?kurcze mam ta mapke wklikuje cyferki z rysunkow pod kolory na klodce i nic..klikam na ten kolor co go nie ma na mapie i nic
wszystkie kolory są na mapie 😉
ee u mnei ost kreska jest srebrna i tej na mapie nie widze 😲 klodke kluczem trzeba otworzyc bo klikam klikam jak druna na klucze i nic poza tym ze mnie palec juz boli 😁
ostatnia kreska jest szara, tak jak pewne cyferki na mapie.. przyjrzyj się 😀
niemożliwe, spróbuj jeszcze raz, po kolei wpisz wszystkie odpowiednie cyferki, a potem kliknij na kłódkę 😉 te szare są w prawym dolnym rogu.