coś mi cytat nie wyszedł 🤬
#%$^%^%$%$%&^*(^!!!!!!!!!!!!!!!! skasowała mi się strona!!!&^&%%^$&^*&%$&^&(*&*&%!!!!!! 👿 👿 👿
strzyga jak tam? bo ja utknelam...
karolina- saveuj ja też trochę utknęłam. Irytuje mnie potwornie śrubokręt...
do czego pasuje ten kluczyk? posprawdzałam wszystkie zamki i nic 👀
nie zamki- jasny mebel bez galki😉
też nie wiem do czego kluczyk, wskazówka od zegara wygląda jak śrubokręt a żeba przykręcona jest śróbkami do półki. Korbka pasuje do dziury pomiędzy kwiatami
bo to jest śrubokręt, tylko, że trzeba go wyjąć =/ Między którymi kwiatami jest dziura 👀
kluczyk- jasna szuflada bez galki🙂 gdzie ta dziura miedzy kwiatami?
a ktoś rozszyfrował o co kaman z tymi liczbami? w końcu po coś one są... 👀
liczby sa do oblicznia kombinacji do zamka szyfrowego - to juz wszystko przeszlam, ale zamknelo mnie na balkonie i dupa
yye jakiego obliczania?? ja na razie rownolegle mikolajowy robie😀 mam zamrozony klucz pali mi sie w kominku brakuje 3 prezentow😀
trzeba zgasić światło, wtedy widać dziure po prawej stronie. Na szafce z pierdółkami też coś leży
ushia a co z nieszczęsnym śrubokrętem? do obłędu mnie doprowadza... zgasiłam i nie widzę =(
boze ja to chyba osleplam juz... w okolicy ktorego kwiatka tego szukac? na szafce znalazlam jakies cos srebrne z bolcami
chodzi o tę dziurkę pod roślinką najbardziej z prawej? bo ja żadnej innej nie widzę 😤 🤦 czy tę szkatułkę z szuflady się jakos otwiera?
[quote author=Karla🙂 link=topic=182.msg120772#msg120772 date=1229373995] boze ja to chyba osleplam juz... w okolicy ktorego kwiatka tego szukac? na szafce znalazlam jakies cos srebrne z bolcami [/quote] chodzi o takie coś co przypomina pen-drive'a? <lol> z taką jedną wypustką...? bo ja nic innego nie widzę <ściana>
jak obrócisz to, to to ma więcej wypustek. Tam przy atm najbardziej w prawo jest taka maluśka dziureczka, ale jak na to klikam to mnie oddala...
strzyga to samo oddala mnie ciagle
a użyjcie kwadratowej korbki
no tak, tej żółto-szarej. I nic.
trzeba znaleźć wzór, u mnie to było kwadrat x koło + trójkat
Zaraz mnie coś trzaśnie. Ani kody nie wchodzą ani korbka ;/
sorki, jestem na dragach 😉 ten kwadracik to karteczka, coś mi się pomieszało
ja na poprzedniej str podałam złe numery - :kwiatek: tak to jest jak spisuje sie z pamięci 🤔wirek:
nie moge teraz trzeciej liczby znalesc. kolo w smietniku(czy cokolwiek to jest) trojkat z drugiej strony mebla. a kwadrat?
strzyga, pamietaj o kolejności działań - jak otworzycie zamek szyfrowy to na spodzie rosiczki jest kod jak sciagnac z zegara druga czesc srubokreta aaa - ta karteczka z polki z roslinami sklada sie z liter oznaczajacych strony swiata 😉
dajcie te numery hyhy😀😀 kartke z kwiatkow z sence costam juz ma😀 mam 61 w kolku 22 w trojkacie i 40 w kwadracie