Wypuściłaś Pedobeara "na spacer"? 😲 Nie zdziwiło Cię, po co mu worek cukierków, lalka/resoraki, taśma klejąca i przecinak do drutu? Teraz, to muszę mieć kill... tfu, "kuriera" chociażby po to, by go złapał i przekonał do zrzutu nad Dolinę Muminków. Poza tym: Ukochany Przywódca wjeżdża do Stolicy na wielkiej platformie, na której tańczy z setka roznegliżowanych kobiet, a wszyscy są tak pijani, że w sumie nikt już nie wie, z jakiego powodu świętują.Miałbym z TEGO rezygnować? 🤔
Wypuściłam, bo on tak smutno wyglądał... 🙁 Teraz widzę, że to mógł być błąd :/ No nic-dawaj tu tego kuriera, wspólnie poszukamy. Tylko ma spełniać powyższe kryteria, co bym się nie nudziła!
A mnie Wawrek wkurzył,bo dał ostrzeżenie za wulgaryzm: od.. ieprz się. I tak mi skrupulatnie wykropkował słowo,że wyszło jakbym napisała odp....ol się. A potem mój syn czyta i oczom nie wierzy,że matka takim slangiem pojechała 😜 Ale już mi przeszło,bo jak to Modo stwierdził,troche zielonego w diecie nie zaszkodzi. Tym samym-chce mi sie ogórków! Czy jak napiszę "wpieprzyłam ogórki" to jest wulgaryzm? Czy tylko jak "wpieprzę Ogórkowi" ? 🤔wirek:
Tak pro forma,nie umiem z taką precyzją jak F wrzucać cytatów do posta.Praktyka jednak czyni mistrza.Kiedy ona ma czas tu tyle ślęczeć skoro sama pensjonat prowadzi i zakupy po nocy w tesco robi,a ludziom wyznacza czas przebywania u swoich koni,bo przeciez musi sie wyspać kiedyś i wysr... Niereformowalny przypadek od wielu wielu lat.
Oooo.. zauważyłam teraz,ze mam ignora jednego.Jednego tylko?? 😲
mandi, to nie ten wątek 😁 Tu mod jest użytkownikiem... oaza taka, gdzie Grzegorz wygraża się jakimiś mięśniakami z trucizną itd, itp... A wkurzamy się tam gdzie zwykle 😉
Ajjj...bo Ty facet jesteś, to nie kumasz... a mówili:
Teraz jasne? Buka też miała w życiu przerąbane, to Ci naściemniała dla świętego spokoju. Ushia, ale ja też tam jestem wpisana 😉 Więc widzimy się u notariusza ;]
COOOOO? Zgarnęliście kasę firmy "Potwory i spółka? Ja tam mam 1000 akcji z opcją konwersji na drowing exportera zgniłych ogórków do Bangladeszu, wymiennych na prawo zakupu uprzywilejowanych obligacji rządowych Królestwa Bongo-Bongo gwarantowanych pokryciem Ministra skarbu USA, ale nie w złocie, tylko w szklanych paciorkach o Trzynasty Kolorach i Maściach! Znaczy jestem bankrutem! Ale przynanjmniej wiem gdzie Was szukać. I znam tam jednego słonia, sympatyka Tamilów. Strzeżcie się słoniowych łap! Strzeżcie się, powiadam, bo nie znacie ani dnia ani serwera!