Forum towarzyskie »

O jedzeniu nieogurkowych ogórków zwanych Grzegorz i o kiblowaniu w jednej celi.

In godzinę już siedzę na forum, a i tak nie nadążam  😂
Grzegorz, uzgodniłam już tę sprawę z nine - czuj się bezpieczny - ba! Nawet ochronę dla innych ogórkowych (nie mylić z ogurkowymi) Grzegorzów skołujemy! Część naszych ludzi od skarpetek Quanty będzie musiała odejść...
A nie mogą wpakować ogórków do skarpetek? Nie możecie zostawić skarpetek na pastwę losu!!!
Nie wiem co na to ogórki...
[
i konie wala.....

specjalnie dla Lostak
 😂

A mnie wkurza, że się tak fajnie wątek rozwinął i znowu nie będę mogła rano wstać do pracy 🤬
Dworcika, w ciepłych skarpetkach? Powinny być zachwycone, teraz przesilenie wiosenne, wszyscy łapią przeziębienie...
Strzyga, sorki, ale ja właśnie sobie zaczęłam analizować te cuda, które tu produkujemy, pojawił mi się pewien obraz przed oczami i właśnie poległam  😂 😵
Grzegorz, uzgodniłam już tę sprawę z nine - czuj się bezpieczny - ba! Nawet ochronę dla innych ogórkowych (nie mylić z ogurkowymi) Grzegorzów skołujemy! Część naszych ludzi od skarpetek Quanty będzie musiała odejść...

A może po prostu ubiorę się cały na czerwono i będę mówił "Pomidor"? Ma to szansę zadziałać?

Bo wyrzuty sumienia mi jeść płatków nie pozwolą, jak "nasi ludzie" nie zdołają uchronić skarpetek przed... brr, sam już nie chcę wiedzieć czym!  😡
Grzegorz, hmmm.... nie. Nine to jednak spostrzegawcza istotka - wyczai, że ściemniasz.
[quote author=trusia link=topic=785.msg506699#msg506699 date=1267561227]
Z analizy haseł rzucanych przez F. wyszło mi, że ona siebie uważa za ostrygę.   😂   Dobrze rozumiem?

Mnie tak wyszło też. Czyli szare i dziwne .
[/quote]

I oślizłe.

Elitarna ostryga ma jednak jakieś zasługi. Wątek moderatorów byl mało porywający, a teraz czyta się go prawie jak powieść sensacyjną. Co będzie dalej?

Myślałem, że da się tego uniknąć... ale w takim razie zawinę się w folię, walnę na niej duży napis "Promocja Pomidorów w Tesco!" i będę krzyczał "Pomidor! Tesco! Promocja!".
No nie powiesz, że przejrzy taki śmiały podstęp...

Ewentualnie, w sytuacji awaryjnej, powiem, że mam chorobę lokomocyjną... więc mogę "puścić soki" na tarce. 😁
Grzegorz, ale sie rozwijasz... widzę, ze temat wyjatkowo Ci podpasowal.... 😁
Sobie szaraczek próbował zaplusować u władz, a tu "Bach!", przyszli zazdrośnicy i musieli zdradzić, że walę wazelinę...
Teraz muszę wymyślić coś nowego, a pomysłów brak. 🙁

Inaczej to ciężko widzę swą przyszłość - ani chybi wydzielą mi posty jako nowy temat, na dodatek umieszczą jako Autora, potem wlepią ostrzeżenie, nałożą wypowiedź moderowaną... plebejsko śmiejąc się z Demokracji, Praw Człowieka i Konstytucji 3 maja.
Nawet T.O.Z mnie nie uratuje... A tu już było o nożach, tarce i topieniu w śmietanie. Krążą plotki, że mogą dziać się jeszcze GORSZE rzeczy i światła dziennego to ja długo nie będę oglądał.

Jakoś trzeba sobie radzić w naszym opresyjnym systemie.  😉
Grzegorz, pozostaje Ci jeszcze walka w kisielu, walka o honor i własne ego

Bede kibicować 😀
A robią kisiel ogórkowy?  👀
ushia, jak grzegorz zechce wystapić to ja sie podejmę wykonania owego kisielu 😀
😲 Ale tak właściwie, to z kim mam w tym kisielu walczyć? Z moderatorką N.?
Mam wrażenie, że to się dla mnie źle skończy, niezależnie od wyniku walki... Zresztą, skoro bez walki miało być starcie na plasterki i utopienie w śmietanie, to wyobrażacie sobie samą walkę?
Te chwyty? Te dźwignie? Trzymanie za włosy, których nie mam? Te kopnięcia z półobrotu?  🤔
Ja nie chce umierać... 🙁
Honor honorem... tylko mego Ego mi szkoda. Było wporzo - umożliwiało mi podróże międzygwiezdne.

A może Dragonnia to szpion Sami Wiecie Kogo i chodzi Jej tylko o to, by odciągnąć ludzi zaangażowanych w pilnowanie skarpet?  👀
😲 Ale tak właściwie, to z kim mam w tym kisielu walczyć? Z moderatorką N.?

No ja mam nadzieje, że nie ze mną, bo szans nie masz najmniejszych  😎 Trzymanie za włosy, których nie mam?   🤔

nigdzie nie masz włosów ? Tak zupełnie zupełnie? Ani ciut ciut ?
ależ wydepilowany z Ciebie mężczyzna  😁

A teraz śmiertelnie poważnie..
mój "Grzegorz" ma się dobrze, leży w lodówce obok swojej wybranki cebuli i oboje czekają na zbliżającą się zagładę. Śmietana jeszcze nie pogodziła się ze swoim losem i dzielnie powtarza,  że do TVN zadzwoni  😎

edit:

Nine to jednak spostrzegawcza istotka - wyczai, że ściemniasz.

Co to za 'jednak' ?!  👀
Coś nie wskazywało na to od samego początku ?!
Nie powiem. Ale są tacy, którzy pewnie by się kłócili.
Grzegorzu... my Cię znajdziemy...

"Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą!"
"Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą!"

Nie znałam tego. Leżę i kwiczę i jest mi dobrze.  😁

A może Dragonnia to szpion Sami Wiecie Kogo i chodzi Jej tylko o to, by odciągnąć ludzi zaangażowanych w pilnowanie skarpet?  👀

aaaaa! lord Voldemort na forum!!! Harry, ratuj nas!
:emot4:
a mnie tu nie było,
Może to i lepiej... bo by Cie z ogórkiem pomylili i wiesz... Skończył byś z Grzegorzem w mizerii 😉
[quote author=Grzegorz link=topic=785.msg507613#msg507613 date=1267628053]

aaaaa! lord Voldemort na forum!!! Harry, ratuj nas!
[/quote]

Cholera rozgryzł mnie 😀 Grzegorz, teraz ciebie pokroję, posolę, popieprzę 😉 i zaleję produktem mlecznym 😀
Ja tam dziś mam nastrój na jajka . Idę gotować. Nie są to ostrygi ale zawsze coś....
A i jajka się mogą kojarzyć całkiem miło mrrrr....
Z kurczątkami.  😉
Mnie juz się skojarzyły.... ale mi się dziś wszystko z jednym kojarzy 😀
Tania, No nie mów, ze zakosiłaś jajka po kastracji cichaczem do domu na kolację 😂
Tania, No nie mów, ze zakosiłaś jajka po kastracji cichaczem do domu na kolację 😂

Nie mówię. Moja pacjentka zniosla je dla mnie z miłości i wdzięczności.
ktoś mi kiedyś opowiadał, że trzyma jajka swojego ogiera w zamrażalce bo zna osobę, która świetnie je przyrządza... 🤔
😲 Nie podoba mi się kierunek jaki obiera wątek...

nigdzie nie masz włosów ? Tak zupełnie zupełnie? Ani ciut ciut ?
ależ wydepilowany z Ciebie mężczyzna   😁
Moje kung-fu nie obejmuje chwytu za włosy znajdujące się poza głową. To tak...można?
I sense Dark Side in You...

"Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą!" W takim razie położę się na drodze i zostanę KETCHUPEM. Żadnej mizerii nie będzie!
Albo ściągnę z Chin Muminkożerne rośliny. 😎

aaaaa! lord Voldemort na forum!!! Harry, ratuj nas! Bez Hermiony nie ma mowy. Rona możemy sobie odpuścić, ale bez H. to jak bez prawej dłoni. Smutno jakoś...

Cholera rozgryzł mnie duży uśmiech Grzegorz, teraz ciebie pokroję, posolę, popieprzę wink i zaleję produktem mlecznym duży uśmiech

😉 Spodobał mi się obrazek i musiałem go gdzieś użyć...  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się