A tak abstrahując od Waszego dobrego humoru, to mi się przypomniało, że ja się też scięłam z F. Nie pamiętam w jakim wątku i czy to nie była czasem jeszcze volta. Na pewno dotyczyło to trzymania/karmienia koni. I też "śmiałam" mieć inne poglądy i też potraktowała mnie obcesowo z góry, tonem "nieznoszącymsprzeciwu". Ja naprawdę jestem ciekawa ile osób trzyma u niej konie i jaką ma rotację. Bo na pewno sporą. Uh...zaraz dostanę pozew za obmawianie 🙄
A mnie wkurza, ze trace cierpliwosc na tym forum, coraz czesciej. Niedlugo bede voltopirem "pelna geba" jak tak dalej pojdzie, bo przestaje czuc kiedy moje posty nabieraja wrednawego wydzwieku.
A mnie wkurza, ze trace cierpliwosc na tym forum, coraz czesciej. Niedlugo bede voltopirem "pelna geba" jak tak dalej pojdzie, bo przestaje czuc kiedy moje posty nabieraja wrednawego wydzwieku.
Wkurza mnie to, ze jak człowiek jest nieuświadomiony, coś dzieje si bez jego winy, świadomości, dostaje od obcych osób taki opiprz jakby to byli znajomi widziani codziennie. Nie można spokojnie i bez nerwów wyjaśnić tego co chce się powiedzieć?
Strzyga, a jak się Pomorze ie spisze, to tak Wam wątek podzielę, że się sama w nim nie połapię! O! I zostaniesz ... Twój post będzie widniał jako pierwszy.