Szukam stajni z siodlarzem dla dwoch koni, na cztery dni- potrzebne mi do zaliczenia level'u:| Od razu dodaje, ze konie nie sa "wypasione" i skillsow duzo nie maja 😡
Jak długo masz konto? Chyba po 20 dniach i zdanym RL 2 dostaje się dostęp do aukcji. Wtedy możesz kupić konia i grać dalej. To że pierwszy umarł to nie problem. Jedyny minus jest przy zaliczaniu achievements - bardzo dużo z nich wymaga konia wyhodowanego przez siebie. Ale możesz to szybko obejść kupując źrebną klacz - źrebak będzie miał Ciebie jako hodowcę. Ale na to wszystko potrzeba trochę equusów 😉 Tak co najmniej z 1500.
Szukam stajni z siodlarzem dla dwoch koni, na cztery dni- potrzebne mi do zaliczenia level'u:| Od razu dodaje, ze konie nie sa "wypasione" i skillsow duzo nie maja 😡
ja mam dwa miejsca i full pracowników (wet jest temporary) nick: aleqsa
[quote author=SilverMercury link=topic=1802.msg236085#msg236085 date=1240425348] Szukam stajni z siodlarzem dla dwoch koni, na cztery dni- potrzebne mi do zaliczenia level'u:| Od razu dodaje, ze konie nie sa "wypasione" i skillsow duzo nie maja 😡
ja mam dwa miejsca i full pracowników (wet jest temporary) nick: aleqsa [/quote]
Trenuję konia metodą z forum, ale czegoś nie rozumiem? Nijak sobie tego przetłumaczyć nie mogę.... 😵 🤔wirek:
3 low-level jump races a day followed by long jump rides with the remaining energy until done 2 cross country races a day until done followed by long gallop rides
Ime ok 😉 I takie pytanko: Jak sie ma np. 5 najmniejszych boksów(12 m ) i 5 największych boksów(18m) to wielkość ogólna wszystkich boksów bedzie wynosziła 100% czy mniej?
ja szukam instruktora 😅 jaki masz nick to wyślę do Ciebie ofertę? zatrudnię także weta, max pensja plus podwyżka co 10 dni nawiedziła mnie burza i zalało mi padoki 😕 👿
Notarialna ja to rozumim tak że masz 3 razy dziennie brac udzial w zawodach skokowych (low level-czyli chyba na najnizszym poziomie ???), a potem long sliping rides do wyczerpania energii.