Libella - możesz to "ominąć" zakładając drugie konto i później po prostu z niego nie korzystając! pamiętaj jednak że podczas zakładania 2 konta musisz wpisać siebie (główną) jako sponsora!😉
chętnie zostanę u kogoś blacksmithem! ktoś potrzebuje?:> od zaraz!
słuchajcie wymienię medusa's blood lub gloden apple na pandora's box 🙂 ma ktoś? jak tak, to słać na aleksa, natychmiastowo odsyłam jedno z wymienionych
Mam pytanie - do kogo wysyłacie pw jeśli sa jakieś nieprawidłowości na howrse 👀 przeszłam na level 8 i nie zaliczyło mi punktów, a mam je na 100% zrobione. Tylko nie mogę nigdzie znaleźć żadnych namiarów na jakąś pomoc...
Nadal zatrudnię weta i instruktora 😁
Wymienię któreś z poniższych na Athena's bridle: Apple : 406 x 1 pounds Turnip : 310 x 1 pounds Aging point : 73 x 1 point Golden apple : 4 Aphrodite's tears : 3 Medusa's blood : 3 Energy Mash : 3 Antiseptic ointment : 3 Deworming medicine : 3 Duster : 2 Morpheus' arms : 2 Fertility wand : 2 Horseshoes forged by Hephaestus : 2 Piece of cloud : 2
Ja sobie założyłam dwa konta, bo na początku nie ma zbyt wiele do roboty i właśnie zaźrebiłam moją klaczkę z drugiego konta. Ale fajnie, będę miała źrebaczka 🙂