Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Pacia wystawisz mi krycie na Lawa 401.68 ?
wątek zamknięty
Ma ktoś jednorożca na sprzedaż, mam do zaoferowania equus i 3 kupony  🏇 Jeżeli konik jest super dorzucam przedmioty z CR warte 3 kupony  🏇
wątek zamknięty
EwuśCa wystawione  😀

Oto na tym koniu mi najbardziej zależy ....
KLIK

Nie ma to jak " wziąć konia żeby sie nim zająć , bo ja nie mam czasu " żeby wyhodować sobie jednorogów XXXXX i sprzedać na własną korzyść , wystawić krycia i samemu zajmować się TYLKO kryjąc  😵
wątek zamknięty
Chyba jednak odda mi wszystkie rogi bo " zajęła się nimi " żeby samej sobie rogi wyhodować  😵 wzięła specjalnie klacz i ogiera ... jak chciałam alabamce (?) sprzedać , to nie odpisała jak napisałam o najmniej potrzebnego roga to wystawiła ...  😵

wszystko jest po MOICH koniach bez MOJEGO pozwolenia  👿
wątek zamknięty
JEST KTOŚ KTO MA OGIERA HANOWERSKIEGO Z ROGIEM ?
wątek zamknięty
Pacia-  🤔 🤔 nieźle.. sprzedała jakieś jednorogi za kupony ? Jeśli tak to poproś o zwrot i koni które wyhodowała i twoich oraz kuponów, które zarobiła na twoich koniach... Ile rogów wyhodowała.. ?  😵
wątek zamknięty
pacia mam podobną sytuację ... sprzedałam dziewczynie klacz jednoroga bo miała upominek Hestii i miała sobie zostawić jednego źrebola i jednego mi sprzedać ... a od 3 dni mi nie odpisuje a jest na howrse codziennie ... nawet się klaczą nie zajmuje bo cały czas ma ten sam wiek ...  👿 👿
wątek zamknięty
za głupotę się płaci 😉 nie wiem po jakiego ... wypożyczacie rogi osobom nieznanym (no paci nie uwzględniam, bo wydawałoby się, że naciau uczciwa).
wątek zamknięty
Pomoże ktoś w podniesieniu PG źrebaków (zadanie)?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Wystawi mi ktoś krycie rogiem Connemarkiem na klacz Coś Tam ???  🏇
wątek zamknięty
Pomoże ktoś w podniesieniu PG źrebaków (zadanie)?  :kwiatek:

ja mooge : )
wątek zamknięty
Jakoś- zaraz wystawię :kwiatek:
Znalazłam, pomoc w tworzeniu HTML !
wątek zamknięty
Pilnie potrzebuję punkty dorastania na Centuriowa! Odwdzięczę się ekwipunkiem lub rzepą!
wątek zamknięty
Dunkaa ale żeby się nie skończyło jak ostatnio...
Mogę zrobić prezentację za darmo jak ktoś chce 😉
wątek zamknięty
Dzięki-Florcik  :kwiatek:
wątek zamknięty
Pacia wystaw jeszcze jedno dla Lawa 401.68  🤣
wątek zamknięty
Na lewusie miałam jakieś pierdoły z CR i 2 kamienie filozoficzne. Zniknęły! o.0
wątek zamknięty
jakim cudem zniknęły?  😵
wątek zamknięty
😲 😲 Jak to?  Mi zniknęło ro niedawno -,-  haaakerzy.. ?
wątek zamknięty
Właśnie spojrzałam i dałam jeden na wymianę. Ale z drugim na bank nic nie robiłam i nie ma nigdzie adnotacji, że wysłałam gdziekolwiek 🤔wirek:
wątek zamknięty
20 minut do rożków 🙂
wątek zamknięty
Notarialna jest jeszcze możliwość że haker dał to na któregoś konia ...
wątek zamknięty
kto pomoże kryć mi jednorożki dziś ?  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
kryję teraz 1 klacz  🙄

Zobaczymy czy wynik na dziś to 4😲 dla bez rożków ,ale potrzebuję 3 punktów dorastania na paciaworo !
wątek zamknięty
4 minuty ! 😅 😅
wątek zamknięty
Pożyczy ktoś punkty ??  🙇 🙇 🙇 na paciaworo !
wątek zamknięty
kryje 7 klaczy .. pierwszy raz tyle mam  😵
wątek zamknięty
niecała minuta ! 😉
wątek zamknięty
za głupotę się płaci 😉 nie wiem po jakiego ... wypożyczacie rogi osobom nieznanym (no paci nie uwzględniam, bo wydawałoby się, że naciau uczciwa).

naciau? co się stało?
wątek zamknięty
uff pokryte teraz sprawdzam  😵 mam nadzieję że magiczne 7 pomorze i że bedzie jakiś rożek  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.