Wczoraj urodziła mi się śliczna kara klaczka z rogiem i postanowiłam sprzedać jej babcię. Babcia jest wyblupowana i ma kamień! Chcę za nią 5-6 kuponów, ale chętnie przyjmę objęcia albo pioruny. http://www.howrse.pl/marche/priveVoir?id=255698
ja tak ogółem hoduję kłusaki, ale napatoczyła mi się nieśmiertelna arabka, kilka ogierów kłusaków i pegazka AT (na sprzedaż), a tak skromnie to chcę AT właśnie zacząć hodować, ale folbluty wymiatają 😵 edit. szukam do współpracy araby i kłusaki o:
czy pożyczyłby mi ktoś klacz z BLUP 100 do zadania? nie stać mnie na kupno a swoich nie umiem BLUPować 😡 klacz może być obojętnej rasy a za pomoc mogę dać ZJ :kwiatek:
czy pożyczyłby mi ktoś klacz z BLUP 100 do zadania? nie stać mnie na kupno a swoich nie umiem BLUPować 😡 klacz może być obojętnej rasy a za pomoc mogę dać ZJ :kwiatek:
Nr 71 Staż: Osiągnij następujący staż: 55 dni Nagroda: 1 siodło szyte na miarę Nr 64 Karma: Zdobądź 3 punkty Karmy Nagroda: 1 Powiew Eola Nr 81 Staż: Osiągnij następujący staż: 66 dni Nagroda: 1 Lonża Boreasza
no i jestem przyblokowana z zadaniami na 2 tygodnie 😵
mitery, nikt Ci nie musi pomagać. jak są jazdy, to zamiast brać 5h czy ileś tam, bierzesz 0.5 albo 1 (h). i to dodaje prędkość. rób to tak długo, aż przestanie Ci dawać punkty 😉
ps. dziś kupiłam punkty i oźrebiłam klacz, patrzcie co wyszło 🙂