Bitre ja mogę Ci dać 2 jak chcesz😀
wątek zamknięty
oki 🙂 na jakie konto mam Ci odeslac?
wątek zamknięty
Przyjmij zapro od pati1500.😉
wątek zamknięty
mam hera pack na .com 🏇 wymienie sie na cos na pl albo za 1 kupon 😁
wątek zamknięty
Bitre na jakie konto słać Ci te punkty?
wątek zamknięty
Alabamka , ja moge :kwiatek:
wątek zamknięty
Hawana , na Bitre obydwa 🙂
wątek zamknięty
😅 😅 Mam Morpheu's Arms na ANGIELSKIM howrse- wymienię na objęcia lub coś innego na polskim 😅 😅
wątek zamknięty
Bitre wysłałam zaproszenia 😀 oddaj na dzieckohappysadu jak coś😉
wątek zamknięty
florcik ja mam duzo zeczy na ang 😎 : [s]Seahorse x 2 Daphne's Laurels x 1 Hera Pack x 1 Golden Spurs x 1 Boreas's Lunge x 1 Medusa's Blood x 1 Morpheus' Arms x 1 Artemis' Arrow x 1 Seahorse x 1[/s] Sprzedam WSZYSTKO za 1 lub 2 kupony 😀 😎 Edit : sprzedane 😎
wątek zamknięty
Alabamka , ja moge :kwiatek: Na Bertę poproszę :kwiatek: Gdzie oddać?
wątek zamknięty
Ja własnie ustrzeliłam Atalantę więc na ANGIELSKIM howrse na wymianę za cos na polskim mam : Seahorse x 3 Black Orchid x 2 Daphne's Laurels x 2 Golden Spurs x 2 Eolus' Wind x 1 Morpheus' Arms x 1 Atalante Pack x 1
wątek zamknięty
Hawan a , akceptuj Look i ten drugi to Ci przesle 🙂
wątek zamknięty
jakby ktoś jeszcze chciał to mogę 2 punktami poratować 😉
wątek zamknięty
ewuś , JA! NA Bertę poprooszę :kwiatek: Gdzie oddać?
wątek zamknięty
na k_o_n_i_s_i_e Alabamka zaakceptuj zaproszenie 😉
wątek zamknięty
Zaakceptowane i poszły już 2 punkty 🙂
wątek zamknięty
ewuśca nieśmiertelny już sprzedany 😉 za resztę z chęcią mogę wziąć coś z cr, albo 1 pass+cr, same equus... no dużo możliwości, jestem otwarta na propozycje.
wątek zamknięty
Nadal proszę o punkty :kwiatek: (Muszę ze źrebaka zrobić 3 latka aby dać objęcia 🙂 =
wątek zamknięty
ja proszę o punkty na polskim- chciałabym zobaczyć, czy wyszedł róg 😉 i proszę o punkty na ang- wiem, że dużo z was ma tam konta i nie korzysta, a ja doprowadzę źrebola do 3 lat i dam objęcia 🙂
wątek zamknięty
Bay , na angielskim polecial 🙂 O, mam na angielskim : Morpheus' Arms x 1 Artemis' Arrow x 1 Seahorse x 1 Wymienie na cos na polskim 😉
wątek zamknięty
Alabamka punkt poleciał, czyli już nie jestem tobie winna.😉
wątek zamknięty
Bay ode mnie też poleciał.😉
wątek zamknięty
Alabamka punkt poleciał, czyli już nie jestem tobie winna.😉 O, bylas mi wynna ? 😁Bay , Ja ci moge wysylac gdy bedziesz potrzebowac 😉
wątek zamknięty