Alten, dzieki ale juz nie mam tej klaczy ; d ciesze sie, ze jest chociaz jeden rozek ; ))
wątek zamknięty
Wymienił by się ktoś różdżką za łzy afrodyta , złote jabłko , krew meduzy , czarną orchidee ?? Najlepiej złote jabłko + krew meduzy + ew. czarna orchid
wątek zamknięty
Weszłam i za 1 zamachem kupiłam 2 objęcia 😁 🏇
wątek zamknięty
Jakoś sprzątnęłaś mi Objęcia sprzed nosa 😉
wątek zamknięty
mitery0322 przepraszam :kwiatek: Pierwszy raz udało mi się coś wygrać za 1 razem 🤔
wątek zamknięty
i tak żadnej różnicy mi one by nie zrobiły bo razem na lewych mam ok. 10 Objęć 😂
wątek zamknięty
Kupiłam klepsydrę za 37 eq ale nie wiem czemu ale nie mam jej i nie wiem czy mi kasę pobrało 🤔
wątek zamknięty
Hermes za pare minut się pojawi pewnie 😉
wątek zamknięty
Patrzę, mam 3045 łajna (3 dni temu sprzedałam wszystko) w chyba 3 dni się zebrało, sprzedałam za 9135 👀 Hermes, ja też tak miałam, okazało się że jak odświeżyłam kto inny je miał 🙄 Aaaaaa! Patrzę na prywatne, a tam rożek za 10 tysięcy 😵 Dałam "kup" ale wróciło mi na prywatne...Ktoś mnie wyprzedził 🤔
wątek zamknięty
Nie ma nikt różdżki ?? 🙄 No błaaaagam 🙇 🙇 🙇
wątek zamknięty
xxagaxx3 to ktoś stad? lewe xxagixx 😉
wątek zamknięty
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/priveVoir?id=164852&requete=id%3D313375%26message%3DdoCongratulation [[a]] 😁 😁
wątek zamknięty
Naprawdę nie ma ktoś różdżki ??? Potrzebna mi o 18.23 ....
wątek zamknięty
Normalnie wściekłam się 👿 3 razy kryłam klacz i 3 razy mały ogier 😵 A ja potrzebuję klaczki 👿
wątek zamknięty
Jakoś wystawiać kolejne krycia ?? 😁 😜
wątek zamknięty
Pacia jakbyś mogła 👿 :kwiatek:
wątek zamknięty
dam Objęcia Morfeusza za Zestaw Hery! oferta jest dostępna na wymianach z Konta Pegaza
wątek zamknięty
Potrzebuję punktów dorastania! Oddam z innych kont 🙂
wątek zamknięty
Jest w końcu klaczka 🏇 Alabamka ja mogę dać 😉
wątek zamknięty
Jakoś za 4 razem 😁
Patrzcie jak mi się wciągu 1 dnia hodowla powiększyła 😂 😵
KLIK Dobra konie ??
wątek zamknięty
[quote author=Jakoś link=topic=1802.msg925797#msg925797 date=1299408187] Alabamka ja mogę dać 😉 [/quote] To wyślij proszę na Bertę :kwiatek: I napisz gdzie oddać 😉
wątek zamknięty
Otworzyłam 2 rogi i może nie Sleipnir ale 😵 :
wątek zamknięty
Alabamka przyjmij zaproszenie to wyślę 😉 Nie musisz oddawać :kwiatek:
wątek zamknięty
Szukam osoby, która jutro kupiłaby i przerzuciła z mojego lewego konta RO na główne i tam otworzyła :kwiatek: (będę w szkole a promocja jest do 12.00)
wątek zamknięty
pacia mam rozdzke jak chcesz 😉
wątek zamknięty
Zdechł mi koń,który miał 32 lata i nie dostałam kuponu...
wątek zamknięty
Ema_6 a co chcesz za nią ?? O i pytanie do hodowli ! Pisać na jakie konie mam wystawić krycia ogierem 410.34 ! 😅
wątek zamknięty
a czy kogoś interesuje któraś z tych wymian ?🙂 MOJE NA złote jabłko różdżk płodności siodło posejdona różdżka płodności woda młodości różdżka płodności puszka pandory różdżka płodności dzisiaj rano fart : 4 rogi na 5 klaczy 😅 😅
wątek zamknięty