Notarialna ja mogę się wymienić za wodę, mam kilka 😁
wątek zamknięty
Mam klaczkę 💃 I do tego ma nawet wyższe PG od ogierka 💃
wątek zamknięty
olciiik, Nie daję za dużo za wodę. Mogę dać z lewych kont coś. Ale to dopiero jutro. Roulett: Konik Morski x6 Złote Ostrogi x3 Laury Dafne x3 Podkowy Posejdona x2 Powiew Eola x2 Shantee: Konik Morski x4 Laury Dafne x3 Czarna Orchidea x1 Podkowy Hefajstosa x1 Lira Apolla x1 Złote Ostrogi x1
wątek zamknięty
Notarialna, kurde, mam pełno takich rzeczy. W takim razie zostawiam sobie wodę, może się na coś przyda 😀
wątek zamknięty
pacia, za ile sprzedaż 360,45? 🙄 😉 Robie prezentacje! Zgłoszenia na howrse mój profil pod tym linkiem:http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=406374 a ile proponujesz ?? Może być za 700
wątek zamknięty
Zapytała mnie pochodnia_kc ( ta była z hodowli ) Czy nie dam jej krycia moim najlepszym koniem ... 😁 Napisałam jej że za 6 kuponów albo 50000 to się zastanowię bo chyba ktoś stracił możliwości kryć od Sybilli43 😂
wątek zamknięty
Właśnie, Pacia ty mi wisisz krycia jeszcze 😎
wątek zamknięty
Ok , na kogo wystawić ?? Norbym 😉
wątek zamknięty
dziurawi wam howrse znow, czy to tylko wina mojego internetu ?:>
wątek zamknięty
Pacia , na klacz 397-coś tam , tym lepszym niż norby.. 😎 Mi normalnie chodzi howrse. :P
wątek zamknięty
kurde.. dzieki dziewczyny🙂
wątek zamknięty
21 minut 😀 dzisiaj uwaga, uwaga 11 klaczy.. 😵
wątek zamknięty
ma ktoś ogiera hanowera z PG powyżej 379? potrzebuje pokrycia :kwiatek:
wątek zamknięty
Pacia , na klacz 397-coś tam , tym lepszym niż norby.. 😎 Mi normalnie chodzi howrse. :P oddam ci coś za 2 kupony chyba bo nie wyrobię z PG moich koni 😉
wątek zamknięty
Florcik 😲 TRZYMAM KCIUKI!~ :kwiatek:
wątek zamknięty
wczoraj było 0:9 dla bezrogów... Mam nadzieję,że dzisiaj się postarają.. 😵
wątek zamknięty
olciiik wystawisz pokrycie? :kwiatek:
wątek zamknięty
2 minuty ! mam 10 sek. na pokrycie 1 konia.. 😀iabeł: Damy rade ! 😅
wątek zamknięty
Ma ktoś krycie arabem i fiordem ? Arabem to bym prosiła na GoldMare klacz : Kallanta A fiordem na Centuriowa (jest tylko jeden fiord róg ;d)
wątek zamknięty
Ja tylko krycia dzisiaj wystawiłam 😉 Jeszcze się porannym rożkiem nie nacieszyłam 🙄
wątek zamknięty
Pokryte wszystkie ! 😵 teraz sprawdzamy..
wątek zamknięty
Nie zdążyłam u siebie -.- Ale 3 rożki u Alten pokryte ; >
wątek zamknięty