Razem z dunka kryjemy dzisiaj 10 rogów ; o pomaga nam Bay :kwiatek: Jak nie wyjdzie ani jeden to się wkurze, bo przez ostatni tydzień było mniej więcej tak (dla bezrogów oczywiście..) 0:9 i 1:9 😵
Alten, nie chcę być niemiła ale trochę spokojniej 😉 to tylko gra 😉
pokryta! 😉 teraz sprawdzamy 😉
wymieniłam się KF za RO, otwieram RO a tam następne RO, otwieram to nowe a tam: Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... *100 Equus *10 rzep *10 jabłek *Zestaw Nyks 💃
Jak tak codziennie czytam te posty o bezrogach to cieszę się, że mi wyszedł za pierwszym razem. Pokrył już 2 razy, ale żadne z dzieci nie ma roga. Mam nadzieję, że nie okaże się bezpłodny na rogi. 🤣
Przypominam listę ! Proszę zgłosić się o kupno konia za 5000 e : [s]paciaworo [/s] Ema_6 [s]wabankowa[/s] EwuśCa naciau owi3cka [s]Misskiedis[/s] [s]jakoś[/s]
Zgłaszajcie się na PW !
No tyle za krycia brała Sybilla43 tym ogierem KLIK
Już nie będziemy dawać , bo mi się źrebaki 410.14 porodziły 🏇 😀
Pacia a ja dalej nie rozumiem 😵 mam kupic konia od ciebie czy co ?
A ja dziś nie kryłam bo nie było mnie w domu... : ( ale za to za 5ty żywioł dostanę zestaw hery +kamień filozoficzny jak myślicie opłaca się? 😀 powiedzcie czy tak czy nie 😀 florcik lepiej mi oddaj jednorogi 😁
dumnie oświadczam, że moja najlepsza klacz właśnie wygrała 20 zawodów jednocześnie będąc moim pierwszym koniem wyblupowanym do 100! deidre :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: za wskazówki!
Gratulacje! Bardzo się cieszę 🙂
Kolejne 3 bezrogi. Straszny niefart mam w tym tygodniu 👿 A miałyby takie ładne PG...