opłaca się sprzedac chmurke za 5tys i krew za 10tys?
wątek zamknięty
nopebow masc to ma sliczną 🙂 chociaz moja PSH[andaluz] mi sie w tej masci nie podoba.
wątek zamknięty
Moja mała kolekcja + 9 kuponów 😉 Konik Morski x 7 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 4 Kamień Filozoficzny x 7 Laury Dafne x 3 Podkowy Posejdona x 3 Róg Obfitości x 3 Złote Ostrogi x 2 Podkowy Hefajstosa x 2 Objęcia Morfeusza x 4 Zestaw Hery x 1 Upominek Hestii x 1 Różdżka Płodności x 1 Woda Młodości x 1 Piorun Zeusa x 1 Powiew Eola x 1 Strzała Artemidy x 2 Zestaw Posejdona x 1
wątek zamknięty
Czy znajdzie się ktoś miły i zaźrebi jutro mojego jednorożca? Bo ja jutro caaały dzień w stajni i nie zdążę 😉 Ma objęcia.
wątek zamknięty
Hermes ja mogę 😉
we moja kochana kobyłka jest w rankingu 🙂
klik
wątek zamknięty
Która mi wystawi pokrycie ogierem hanowerskim?😉
wątek zamknięty
Właśnie jak też będę za kilka dni poszukiwała pokrycia ogierem hanowerskim z PG powyżej 377, 100 BLUP 😉
wątek zamknięty
ma ktoś może siodło szyte na miare do pożyczenia ? oddam, jak mi zejdzie limit :kwiatek:
wątek zamknięty
Noti ma objęcia 😅 Dunkaa - kupiłam Ci objecia za 3 tyś 😎
wątek zamknięty
Aaaaaaaaaa, moja najlepsza klacz do Grand Prix zmarła, bo zostawiłam jej 2% energii 👿 i nie mogę jej wskrzesić
wątek zamknięty
Hermes dlaczego nie możesz?
wątek zamknięty
kortina, było tylko wyślij konia do nieba, a jak wysłałam to też nie ma. 🤔
wątek zamknięty
Pewnie miała ponad 25 lat i takich podobno nie da się wskrzesić 😉
wątek zamknięty
Pacia, miała dokładnie 25 lat.
wątek zamknięty
Witam! Pilnie potrzebuję punktu dorastania, jeśli ktoś mógłby to proszę o wysłanie mi go na stempien, jutro oddam na pewno i pojutrze również wyślę kolejny w prezencie 🙂
wątek zamknięty
Kurdę to był mój najlepszy koń! 🤔 A jeszcze wczoraj rozmyślałam nad tym żeby zdobyć kamień i jej dać 👿
wątek zamknięty
ja też muszę zacząć wystawiać klaczke na Grand Prix-y 🙂
myślicie że ona ma jakieś szanse :
KLIK
wątek zamknięty
a ja planuję by mieć jednego naj konia i wrzucic na niego wszystkie moje bonusy! 😉 Tylko nie wiem kto ma być "wybrańcem" 😁
wątek zamknięty
ja nie daję nigdy bonusów. bo wiem, że każdego konia prędzej czy później sprzedam. tzn hodowane przeze mnie dostają często morfeusza i chronosa, ale to tylko jak wiem, że się za tyle sprzedadzą, czyli koniowi z 350gp tego nie dam.
wątek zamknięty
pomoże ktoś mi przerzucić objęcia ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Kto mi wystawi konia za 24 000 eq żebym mogła kupo tanio kupić ?? A potem odkupi ode mnie za tyle samo ?? Dam piramidkę 🙂
wątek zamknięty
to wystaw konia na paciaworo
wątek zamknięty
Kupił by ktos kamien filozoficzny? Ja juz nie moge bo skonczyl mi się limit 🙁
wątek zamknięty
Pacia wystawiony :kwiatek:
wątek zamknięty