ta gra jest taka durna...wstaje rano i ide konia nakarmic, puscic na lake. wieczorem musze pamietac, zeby konia polozyc spac... to jest chore. kon nie wytrenowany, ale ladny, ktos chce?? bo pomalu mnie wkurza a szkoda mi usmiercic 🤔wirek:
Yeah.. właśnie załozyłam moje EC 😀 jakby ktoś chciał.... 😉 Blue Paradise. p.s. jak się leczy "fever"? Bo już kupiłam wszystkie możliwe leki i cały czas mówi, że nie mam czym go wyleczyć....
Deidre, nie mam zielonego pojacia jak to jest z manure, na pewno jezeli sie go uzywa to plony sa szybciej gotowe do zebrania. manure mozna robic z bobkow i nie kosztuje to tak duzo 😉
O tym robieniu to już wiem, bo właśnie zarabiam w ten sposób na przyszłe boksy 😉 Jedyne co źle zrobiłam i jestem na siebie zła, to że najpierw obsiałam pola, a potem zauważyłam, że równocześnie należało zadbać o nawóz. Nie da się go dodać później 🙁
Makrejsza linki sa zle, widze moje konie. Musisz isc w zakladke Profile-> My Page i u dolu My Horses. Tam na konia kliknac i link wkeic. Albo podaj twoj nick, to mozemy sobie tam obejrzec.
Probowalas juz sprzedawac nawoz lub inne rzeczy ze sklepu, zeby zdobyc kase?
mój nick - makrejsza 😉 Wszystko już wyprzedałam, żeby móc wezwać weta do porodu 🙄 Jutro go zaszczepię i odrobaczę... Jak dożyje. Co to oznacza, że mój koń jest jednogwiazdkowym koniem? I o czym świadczy "potential"?
Zaliczyło mi poziom 😁 A wie ktoś może czemu nie mogę otworzyć Horn of plenty? Klikam "Purchase with a from my stock", potem Surprise i nic 🙄 p.s. potrzebuję instruktora, może ktoś chętny? 😉