Alten, Roulett (róg jest na koncie Notarialnej ; >Misskiedis, Dziekuję :kwiatek:
wątek zamknięty
[move] 😅 🏇 za kilka minut rożki 🏇 😅[/move] Powodzenia! Dzisiaj mam 3 swoje klacze do krycia, mam nadzieję na chociaż jednego rogatego 👀 Roulett, masz już wystawione pokrycie? Nie chcę marnować energii mojego rożka :P
wątek zamknięty
Ja mam jedną, mam nadzieje ze wreszcie wyjdzie... ;d
wątek zamknięty
ja też mam jedną, już przygotowaną do krycia 😀
wątek zamknięty
[move] 😅 Jeszcze tylko 4 minuty! 🏇[/move]
wątek zamknięty
a piramidki macie na sprawdzenie, czy rożek? 😉
wątek zamknięty
Mam około 40 piramidek + jedna klacz ma nyx 🤣 [move]Jeszcze 2 minuty! 😀 POWODZENIA![/move]
wątek zamknięty
A ja kupie roga w każdym wieku i każdej rasy 😀 Ja sprzedam , ile możesz dać ?? 👀
wątek zamknięty
ja mam 5 ale jeszcze nie kupowałam w sklepie dzisiaj 😉 [move] 🏇 🏇 NIECAŁA MINUTA 🏇 🏇 [/move]
wątek zamknięty
Minuta ! Kortina, ja z Notarialną będę miała na sprzedaż ; >
wątek zamknięty
Wszystkie 3 pokryte, teraz 3 chwile prawdy 🙄 Boję się 😜
wątek zamknięty
jaaa, czemu ja dopiero za godzinę kryję :/ trzy klacze znowu :P
wątek zamknięty
baaaaardzo potrzebuję jednej piramidki na wkatarzyna :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
bezróg..🙁 ale chyba nie zdąrzyłam,bo ktoś mnie wyprzedził z kryciem przez tego jednoroga co chciałam i od nowa musiałam szukać..🙁 eh, jutro spróbuję znowu 😀
wątek zamknięty
Potrzebuje punkcików dorastania 😅 na paciaworo
wątek zamknięty
wy marudzicie. kryjecie jedną klacz to ma prawo być bezróg. gorzej jak ja (czy olciiik :P) kryjemy np 3 kobyły i mamy 3 bezrogi. :/
wątek zamknięty
u mnie bez roga, ale dopiero pierwsza próba więc się jeszcze nie załamuję 😉
wątek zamknięty
Minerai dała rożka!
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2130900 (teraz dobry link) Jeszcze 2 klacze do sprawdzenia! 😅 😅
wątek zamknięty
w końcu!!! imie dla klczy jednorozycy na K?🙂
wątek zamknięty
Bay, no wtedy to masakra jest... kiedyś kryłam po 5 klaczy dziennie, ale mi się punkty pokończyły i daję radę max 3 w tym jedna na innym koncie, a jedna z objęciami :padam: jak na razie jeden bezróg 👿
wątek zamknięty
potrzebuje 4 piramidek ! 😅 Muszę się dowiedzieć czy będzie róg od Lucky , bo od Calisto się nie udało 😲
wątek zamknięty
olciiik biedna :kwiatek: ja codziennie 3 z reguły. bo mi florcik pomaga. 😉 wczoraj miałam 3 bezrogi/3 kryte, ale przed wczoraj 2 rogi/3 kryte 🙂 to jest loteria 😀
wątek zamknięty
Fryzia dała bezroga, jeszcze Nebraska 😁
Nebraska dała zwykłego, ale mój pierwszy Gulblakk 🏇
Mój dzisiejszy rożek:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2130900 😅
wątek zamknięty